23.03
2020

Водитель городского маршрута № 5 Василий Танчинец раздает бесплатно маски входящим пассажирам.

[Читати детальніше]

23.03
2020

С прошлой недели в Центре первичной медико-санитарной помощи Александрии (семиэтажка) по ул. Дибровы ввели правило – всем входящим измерять температуру бесконтактным термометром прямо в холле учреждения.

[Читати детальніше]

23.03
2020

Сегодня утром начался демонтаж цветочных киосков, расположенных на пересечении пр. Соборного и ул. Казачьей.

[Читати детальніше]

23.03
2020

Достоин звания Почетный

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Инициатива угольщиков

Наш город построили угольщики. А где же угольщики среди Почетных граждан Александрии? Их всего два: Иван Федоров – Почетный шахтер, горный работник шахты «Верболозовская» и Юрий Дзбановский, в прошлом – директор ТЭЦ-3 и заместитель главного механика по энергетике ГХК «Александрияуголь». Правда, звание Почетного гражданина Юрий Игоревич получил за вклад в развитие театрального искусства.

[Читати детальніше]

23.03
2020

Управління економіки міської ради проводить щоденний моніторинг цін в місті. Станом на 22.03.2020р. в місті вдалося зупинити ріст цін в супермаркетах. Викладаю таблицю порівняльних цін між 20.03 та 22.03.

Починаючи з сьогоднішнього дня такі інформаційні, порівняльні таблиці викладатиму щодня для інформування мешканців міста.
Всім нам 36.6! Все буде добре!

Сергей Гриценко

23.03
2020

У Кропивницькому представники Української православної цервки їздили містом – окропляли його, виганяючи коронавірус, та молилися, щоб хвороба покинула місто та країну.
Подібний молебень провели і у селі Розумівка Олександрівського району.

Як прокоментував CBN прес-секретар Кіровоградської єпархії УПЦ отець Роман Кондратюк, такі об’їзди влаштовуватимуть й надалі. Все залежатиме від того, чи знайдуть машини для молебна. Сьогодні їх надали прихожани: в одній їхали батюшки та окропляли святою водою вулиці міста, в другій – везли ікони та хоругви.

«Церква завжди у важкі часи зверталася до Бога з проханням про допомогу. Святою водою ми окропляли вулиці, для того щоб вигнати коронавірус. Блаженніший митрополит Онуфрій і Синод розпорядилися, щоб відбувалися такі молебні, щоб били в дзвони в цей важкий час. Церква має історичний досвід щодо таких подій», – пояснив отець Роман.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень