8.10
2019

Святкові заходи 12 жовтня

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko


Цього дня площа Соборна буде перекрита для руху транспорту. Також будуть зміни у маршрутах автобусів. На площі Соборній з 8:00 до 15:00 години працюватиме Покровський ярмарок. У ярмарку візьмуть участь близько 100 підприємців і товаровиробників з різних областей України.

[Читати детальніше]

8.10
2019

На прошлой неделе александрийских пользователей Facebook взбудоражил видеоролик Александра Кияшко, на котором запечатлено, как Александр Иваниченко бьет палкой двух граждан: самого автора ролика и Сергея Григорьева. Под роликом Кияшко написал: «Психічний зятьок мера Цапюка накинувся на активістів та журналістів. У цій родині всі такі хворі чи це від безкарності»? Видео набрало большое количество просмотров и более 200 комментариев. Во многом это были гневные посты о вседозволенности городской власти и к ним приближенных, о коррупционных схемах и “грязных” деньгах.

[Читати детальніше]

8.10
2019

Другого жовтня о 21:30 по вул. І. Зайця в місті Олександрія сталася ДТП за участі працівника УЗЕ в Кіровоградській області, повідомляє Державне бюро розслідувань. 37-річний майор поліції Андрій Чорнобривець, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп”яніння, здійснив смертельне ДТП – зіткнення з велосипедистом. Веловодій отримав черепно-мозкову травму від якої загинув.

[Читати детальніше]

8.10
2019

Квіти для Квітки

Рубрика: Новости. Автор: Lena

В час, коли у садах ще зелена трава, та не чутно пташок і плодів небагато, лиш легенький серпанок кущі обвива, і приходить це світле і радісне свято – свято тих, хто Букварик читати навчав, у невпевнених пальчиках ручку тримати, хто теплом свого серця дітей зігрівав, хто був строгим, як батько, і добрим, як мати. Свято незабутніх, мудрих, дорогих наших вчителів.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень