6.03
2017

  У Кіровоградській обласній державній адміністрації обговорили окремі заходи виконання програми енергоефективності Кіровоградської області на 2017-2020 роки. За повідомленнями прес-служби КОДА, в рамках цих заходів у поточному році заплановано спрямувати 1 мільйон гривень на відшкодування кредитів, призначених для запровадження енергозберігаючих заходів. Якщо у минулорічних програмних рішеннях такі відшкодування були передбачені лише військовослужбовцям, учасникам АТО та членам їхніх сімей, то у новій програмі заплановано відшкодовувати частину кредитів, визначену чинними положеннями, також і об`єднанням співвласників багатоквартирних будинків та ЖБК.

О.Іванченко

6.03
2017

Гроші течуть, як вода…

Рубрика: Новости. Автор: Lena

    Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалила проект постанови щодо встановлення нових тарифів на централізоване постачання холодної води та водовідведення для абонентів ОКВП «Дніпро-Kіровоград», пропонуючи підвищити їх до 21,4 грн за 1 м3 – про це повідомляють обласні ЗМІ з посиланням на НКРЕКП.

    Отже, порівняно з нинішніми, тариф на водопостачання зросте більше ніж на 15 відсотків, а на водовідведення – майже на 28%. Постанова набере чинності з дня публікації в газеті «Урядовий кур’єр».

О.Іванченко

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень