14.08
2019

Кропивницький активно готується зустріти гостей та учасників однієї з наймасштабніших виставок в Україні – «Agroexpo-2019». На чотири дні, із 25 по 28 вересня місто перетвориться на аграрну столицю країни, куди з’їдуться представити свою техніку провідні виробники сільськогосподарського машинобудування, про це повідомила прес-служба міської ради, передає Трибуна.

Про масштаби події говорить той факт, що загальна площа виставки складає 125 тисяч квадратних метрів, на якій минулого року свою продукцію презентували 592 компанії. Багато сезонних новинок у сфері агромашу демонструють саме на Agroexpo і це додатково стимулює приїхати до Кропивницького, щоб на власні очі побачити презентації як відомих брендів і їх дилерів, так і невеликих вітчизняних підприємств, які виходять на ринок сільськогосподарського машинобудування.

Предбачається, що у 2019 році, крім зразків техніки у павільйоні та на відкритих майданчиках, гостям Agroexpo будуть запропоновані демонстраційні покази її можливостей в роботі, виставка автомобілів AutoLand, експозиція племінних тварин та птиці, фестиваль фастфуду з кухнями народів світу і вже традиційний народний «Покровський ярмарок». Члени робочої групи детально обговорили питання залучення підприємств малого та середнього бізнесу, торгівельних організацій до участі у «Покровському ярмарку», розміщення гостей міста під час Agroexpo, благоустрою прилеглої до виставкової площі міської території та узбіччя дороги по вулиці Мурманській, приведення в належний стан зупинок громадського транспорту по вулиці Мурманській, нанесення відповідної розмітки на проїжджій частині доріг з урахуванням пішохідних переходів, організації чергування невідкладної швидкої допомоги, внесення змін до роботи громадського транспорту і проведення екскурсій на виставку Agroexpo.

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень