24.09
2021

23 вересня, під головуванням очільниці Кіровоградської ОДА Марії Чорної відбулась нарада з підготовчих питань до агропромислової виставки “AGROEXPO-2021”.

На нараді виступили керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, які відповідають за організацію проведення виставки, а також «Покровського ярмарку», та повідомили про проведену роботу та незавершені питання.

«Хочу зазначити, що всі територіальні громади Кіровоградщини мають використати виставку як майданчик для популяризації своїх територій, виробництва та продукції. Виставка проходитиме із дотриманням усіх державних та міжнародних протоколів, адже на захід запрошені наші закордонні партнери та керівники вищих державних органів України», – акцентувала Марія Чорна.

Начальниця обласного департаменту економічного розвитку та торгівлі Світлана Соломаха повідомила, що церемонію відкриття виставки відвідають представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, запрошено і депутатів Верховної Ради та представників інших обласних державних адміністрацій.

Також на нараді з учасниками виставки та ярмарку обговорили організаційні моменти, зокрема представили схему заїзду, та наголосили на дотриманні усіх карантинних обмежень, які діють у «жовтій» зоні.

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень