4.03
2016

Днями у Житомирі проходили відбіркові чемпіонати з кіокушинкай карате в розділах «ката» і «куміте» серед дорослих та юніорів. До команди Кіровоградської області від клубу СК «СПАРТА-17» увійшли шість спортсменів: Михайло Бондаренко, Анастасія Покотило, Діана Сінчілова, Денис Павліченко, Світлана Лагно та Сергій Слинько.

Першого дня відбулися змагання в розділі «ката». У командному змішаному розділі серед дорослих команда з Олександрії у складі Д. Павліченка, С. Слинька, С. Лагно посіла третє місце; Максим Слинько у складі львівської команди серед чоловіків зайняв перше місце.
Другий день приніс «спартанцям» ще три ногороди в розділі «куміте»: Діана Сінчілова та Михайло Бондаренко поступилися своїм суперникам у фіналах і в підсумку посіли другі місця серед юніорів, а Світлана Лагно знову стає чемпіонкою України серед дорослих!
Анастасія Покотило зайняла четверте місце та отримала спеціальний приз «За волю до перемоги».
Таким чином, Діана, Михайло і Світлана увійшли до юніорської та дорослої збірних команд України в розділі «куміте» на чемпіонат Європи-2016, який проходитиме в середині травня у столиці Грузії – місті Тбілісі. Спортсменів підготував майстер спорту України, керівник СК «СПАРТА-17» Слинько Сергій, який тренує на базі ОНВК (ЗНЗ №17).

Наш. кор.

, .

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень