1.10
2018

Держпродспоживслужба у зв’язку з масовими захворюваннями людей на гострі кишкові інфекції посилить комплексні перевірки підприємств, що виготовляють продукти харчування.

Про це під час візиту до Кропивницького зазначив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, повідомили CBN у прес-службі Держпродспоживслужби в області.

«Невдовзі періодичність планових перевірок зміниться з одного разу на два, три, п’ять років залежно від ступеня ризику об’єкту, і заходи контролю відбуватимуться раз на квартал або на півроку залежно від ступеня ризику», – розповів Лапа.

Одним із важливих питань забезпечення безпечності продуктів є виявлення і вилучення з обігу фальсифікованих продуктів. Фальсифікатом є вся неправильно маркована продукція.

Добавить комментарий

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован.

Страница 1 из 11
Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень