17.02
2015

«КУБОК КАРПАТ – 2015»

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Нещодавно в Польщі, в м. Жешув відбувся традиційний відкритий «КУБОК КАРПАТ – 2015» з карате кіокушинкай у розділі карате серед юнаків та дівчат віком 9-16 років, дорослих та ветеранів. Цього року в змаганні взяли участь 530 спортсменів з 50-ти спортивних клубів восьми країн. Поєдинки відбувались на чотирьох майданчиках. Україну представляли три клуба з Києва, Хмельницька та Олександрії. Вперше у цих престижних змаганнях боровся олександрійський клуб «Спарта-17»: Світлана Лагно виступила серед жінок в абсолютній ваговій категорії, а Сергій Слинько, її тренер – серед ветеранів.

 

У двох з трьох проведених двобоїв Світлана вийшла переможницею, а у фіналі зустрілася знову з польською суперницею. Обидві спортсменки вели двобій на високому рівні і тільки після другого раунду судді (до речі, всі судді були з Польщі) віддали перемогу польці. Сергій провів два двобої, в одному з яких одержав перемогу, а у фіналі, який відбувся всього за п’ять хвилин після першого поєдинку, поступився спортсмену з Білорусі. Отже, в результаті – два других місця: досить гарний результат.

Як і завжди, змагання показали рівень підготовки наших спортсменів. Тож до наступних змагань, які відбудуться 22-23 лютого в Кіровограді, потрібно буде відпочити і виправити деякі помилки.

А загалом змагання пройшли на високому рівні, переможці та призери отримали дипломи і кубки відповідних ступенів та футболки з символікою змагань.

За підтримку на цих змаганнях клуб „Спарта-17” вдячний Дожджанніку Володимиру Васильовичу.

О.Наріжний

.

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень