17.02
2016

За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського районного    відділення поліції  зареєстровано 75  повідомлення, з них 7-стосувались   крадіжок, 2-тілесні ушкодження, 7-сварок.

*В ніч на 10.02.2016 року невідома особа з незачиненої літньої кухні викрала алюмінієвий посуд. Про це повідомила 25-річна господиня цього домоволодіння, мешканка Олександрійського району. По даному факту проводиться перевірка.

*В ніч на 08.02.2016 року з незачиненого сараю домоволодіння невідома особа викрала два велосипеда. Про це повідомила господиня домовладіння, 59-річна мешканки району.

*До чергової частини надійшло повідомлення від особи яка відмовилась назвати себе про те, що близько тижня потому в с. Димитрово в неї викрали мобільний телефон. Дана інформація передана до Олександрійського відділу поліції.

*До чергової частини надійшли матеріали  про те, що до 04.02.2016 року ремонтною бригадою РЕС, який знаходиться на території Олександрійського району, було виявлено пошкодження  трансформатора, з якого невідома особа викрала 103 літри масла. По даному факту проводиться перевірка.

Олександрійське районне  відділення поліції

, .

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень