14.09
2018

В Олександрійському відділі поліції підвели підсумки оперативно-службової діяльності. Під час наради були розглянуті питання реєстрації та реагування на повідомлення та заяви мешканців міста, діяльність підрозділів відділу по встановленню осіб за кримінальними правопорушеннями, забезпечення охорони публічного порядку та профілактики правопорушень, дотримання особовим складом відділу дисципліни та законності.

Piccy.info - Free Image Hosting

Про це Олександрійський міськвідділ повідомив на своїй сторінці в  “Фейсбуці”. Згідно з інформацією, за 8 місяців до відділу поліції надійшло понад 13 тисяч заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. По 276 кримінальним правопорушенням установлені особи, які їх скоїли. Складено 2 623 протоколи за порушення адміністративного законодавства.

Під час наради піднімалось питання профілактики правопорушень, порушення правил вуличної торгівлі, роботи пунктів прийому металу, взаємодії дільничних офіцерів поліції з головами квартальних комітетів та населенням.
За результатами наради керівникам підрозділів та працівникам відділу поліції було наголошено на усуненні недоліків в оперативно-службовій діяльності та поставлені конкретні завдання.

Кіра Давидова

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень