3.09
2018

Джокери рятують матч

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Матч 7 туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Львів» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 2:2 (2:0). Перші хвилини матчу команди придивлялися одна до одної, шукаючи слабкі місця в обороні суперника. І першими, кому це вдалося зробити, були господарі поля. На 8 хвилині після помилки гравців «Олександрії» на правому фланзі львів’янам вдалося відкрити рахунок у матчі. Артур Западня перевірив на міцність стійку воріт Юрія Паньківа, а Бруно, який першим опинився на м’ячі, з лету відправив м’яч під поперечину – 1:0.

Piccy.info - Free Image Hosting

Непоганий шанс відігратися олександрійці мали за кілька хвилин, але після подачі Андрія Цурікова Євген Банада не влучив головою у ворота. А вже друга гостра атака господарів приносить їм новий успіх. Після подачі Олександра Голікова з правого флангу Тейлор, випередивши наших гравців, головою переправив м’яч у дальній кут воріт – 2:0.

Після цього гра більше проходила в центрі поля, а кінцівку першого тайму активніше провели наші земляки. На 38 хвилині Кирило Ковалець змістився в центр, по ходу обігравши двох львів’ян, але м’яч після його удару пролетів над поперечиною. Після багатоходової комбінації (Ковалець-Задерака-Пашаєв) мав хороший  шанс Андрій Цуріков, але теж не влучив у рамку воріт.

В кінці першого тайму і в перерві головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран провів дві заміни (Артем Сітало та Василь Грицук), які значно підсилили гру команди.

Після перерви футболісти «Олександрії» повністю заволоділи ініціативою і повели планомірні атаки на ворота господарів поля. Вже на початку тайму Кирило Ковалець не зумів приборкати м’яча у штрафному майданчику після чудової передачі Павла Пашаєва. А на 54 хвилині нашим футболістам вдалося відквитати перший м’яч. Один з кращих гравців зустрічі Євген Протасов видряпав м’яч у футболіста «Львова», обігравши по ходу Жонатана і зробив передачу наліво Андрію Цурікову, після прострілу якого Василь Грицук в один дотик відправив м’яч у сітку воріт Олександра Бандури. Після забитого м’яча олександрійці продовжували штурмувати ворота львів’ян, створивши кілька гострих моментів.

Мали шанси змінити рахунок Артем Сітало та Валерій Бондаренко, але цього разу удача від них відвернулася.

На 83 хвилині Андрій Цуріков розпочав комбінацію, яка завершилася другим голом. Андрій діагональною передачею вивів прорив Павла Пашаєва, який зробив навіс у центр штрафного майданчика, а Артем Сітало за допомогою Євгена Протасова та Дмитра Шастала проштовхнув м’яч у ворота – 2:2.

У кінці матчу обидві команди мали шанс вирвати перемогу в цьому цікавому поєдинку: спочатку Юрій Паньків рятує команду після удару Артура Западні, а за дві хвилини після чудового прострілу Євгена Протасова Василь Грицук влучив у поперечину пустих воріт. Останній шанс забити переможний м’яч наші футболісти втратили на 89 хвилині гри. Василь Грицук дотепно прибрав двох гравців «Львова» і зробив передачу на Андрія Цурікова, який вирізав м’яч на Сітала, але, на жаль, Артемові не судилося стати героєм цієї зустрічі. У підсумку – бойова нічия, яка напевне влаштувала обидві команди.

Прес-служба ФК “Олександрія”

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень