27.05
2022

Минулого тижня міський голова Сергій Кузьменко дав перше інтерв’ю нашій газеті після початку війни. Завжди усміхнений, цього дня він був не в гуморі – щойно повернувся з похорон олександрійця, який загинув на війні.

[Читати детальніше]

27.05
2022

Лікарі, фельдшери і водії Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області отримали відзнаки. Разом із начальником обласної військової адміністрації Андрієм Райковичем нагороди вручив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 27 травня.

[Читати детальніше]

27.05
2022

В последнюю субботу мая отмечается день работников издательств и полиграфии. Это важная для нашей редакции дата, так как уже более 30 лет именно благодаря работе этих людей выходит наша газета.

[Читати детальніше]

27.05
2022

Війна шлюбу не завада

Рубрика: Новости. Автор: Olena
У воєнний час олександрійці стали одружуватися вдвічі більше.

Про це в інтерв’ю нашому кореспонденту повідомила виконувачка обов’язків начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Олександрійському районі Кіровоградської області Ірена Глінченко. Також вона розповіла про зміни, які відбулися в роботі ДРАЦСу з початку війни Росії проти України.

[Читати детальніше]

27.05
2022

Ще п‘ять територій Кіровоградщини мають намір залучити до роботи офіцерів громад. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 27 травня.

Він зазначив, реалізована в регіоні три роки тому ініціатива отримала позитивний відгук і дала результат.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень