6.05
2022

6 травня міський голова Сергій Кузьменко провів засідання круглого столу з керівниками ветеранських організацій щодо відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

[Читати детальніше]

6.05
2022

У Кропивницькому сьогодні, 6 травня, СБУ затримала одного зі співробітників керівної ланки судової охорони у Кіровоградській області. За хабар у 7 тисяч доларів посадовець ніби допомагав місцевим мешканцям ухилятися від військової служби.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура та Управління СБУ у Кіровоградській області.

Посадовець ніби систематично вимагав гроші від місцевих мешканців за сприяння в отриманні довідки, яка дасть можливість ухилитись від мобілізації осіб призовного віку у воєнний час.

Співробітники СБУ задокументовали декілька таких випадків. За один так званий «білий» військовий квиток чоловік вимагав по 7 тисяч доларів США.

Чоловіка затримали «на гарячому» під час одержання всієї суми хабаря.

6.05
2022

Свято в Протопопівці

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні, 6 травня, БФ “Шлях до життя” організував свято для дітей переселенців, дітей з особливими вадами та малозабезпечених родин села Протопопівка.

[Читати детальніше]

6.05
2022

Суд в умовах війни

Рубрика: Новости. Автор: Olena

24 лютого 2022 року в Україні розпочалася війна і був введений воєнний стан. Як це позначилося на роботі Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області і як суд працює сьогодні? Про це ми запитали у керівника апарату цього суду Алли Бєлової.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень