5.01
2022

Кто рубит деревья?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня, занимаясь сьемкой дроном в районе трассы Вербовой лозы, решил полететь на звук бензопилы и обнаружил, скорее всего, нелегальных лесорубов, которые занимались вырубкой деревьев на территориях бывших дач.

[Читати детальніше]

5.01
2022

За інформацією управління освіти міської ради із 5 по 22 січня включно проводиться реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

[Читати детальніше]

5.01
2022

У селищі Онуфріївка Олександрійського району по програмі Президента України «Велике будівництво» продовжується реконструкція кінотеатру «Мрія» під спортивно-оздоровчий комплекс.



У межах проєкту реконструкцією передбачається: оновлення покрівлі, перепланування приміщень, улаштування балкону в спортзалі, знесення перегородок та улаштування нових, заміна вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі, утеплення перекриття згідно з вимогами енергоефективності, внутрішнє оздоблення приміщень, прокладання нових внутрішніх інженерних систем водопостачання, каналізації, електроопалення, вентиляції, електроосвітлення.

Оскільки роботи на об’єкті почались у 2021 році, станом на сьогодні вже виконано:
– демонтажні роботи;
– влаштовані внутрішні перегородки;
– встановлено енергозберігаючі вікна та металопластикові двері;
– влаштовано покрівлю;
– роботи по влаштуванню фасаду з утепленням виконано 70%;
– влаштовано вимощення будівлі та пандуси;
– влаштовано внутрішню та зовнішню каналізаційну систему;
– влаштовані внутрішні мережі водопроводу.

У 2022 році передбачено завершення робіт, у тому числі: внутрішнє оздоблення, систему опалення та електричних мереж, влаштування системи вентиляції, завершення влаштування фасаду будівлі, придбання та встановлення меблів, обладнання та спортивного інвентарю спортивно-оздоровчого комплексу, влаштування благоустрою території.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень