29.11
2021

В Александрийском горсовете состоялась встреча городского головы Сергея Кузьменко и народного депутата от 103-го округа Олега Воронько. Они обсудили продвижение и реализацию социальных проектов, которые были начаты совместными усилиями.

[Читати детальніше]

29.11
2021

27 листопада на головній площі Олександрії відбувся Хепенінг “Діємо проти насилля”, організований ГО “Олександрійський гендерний інформаційний центр” у рамках проєкту “Сила рівності”, що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

[Читати детальніше]

29.11
2021

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Андрія Лісоти відбулося засідання регіональної комісії з питань формування пропозицій щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.



На засіданні розглядалось питання формування пропозицій щодо внесення змін до розподілу обсягу субвенції між місцевими бюджетами на підставі рішень місцевих комісій.

На поточний рік області передбачено кошти субвенції в сумі 46,2 млн. грн., які надходять в область відповідно до помісячного розподілу.

За рахунок грошової компенсації 133 особи мають можливість придбати житлові приміщення:
– 71 особа віком від 16 до 23 років;
– 52 особи віком від 24 до 35 років;
– 10 осіб віком старше 35 років.
Діти-сироти можуть придбати житло протягом року з дати отримання коштів грошової компенсації на особистий спецрахунок.

29.11
2021

У Знам’янці Другій дорожники завершували цементування опор в рамках реконструкції шляхопроводи. Роботи виконувалися впродовж вихідних за програмою Президента України «Велике будівництво».

Споруда є стратегічною, адже знаходиться на найдовшому в Україні маршруті з чи не найінтенсивнішим потоком транспорту – на автомобільній дорозі М-30 Стрий – Ізварине. Працівники підрядної організації на монтажі опалубки ригелю та завершували цементування опор.

Нагадаємо, розпочали демонтаж старої споруди 26 серпня, а відновити проїзд планують вже на початку наступного будівельного сезону.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень