24.11
2021

Такий термін ув`язнення загрожує телефонному терористу, який повідомив про «замінування» військового аеродрому в Олександрії у переддень 30 річниці Дня Незалежності України.

[Читати детальніше]

24.11
2021

Під головуванням заступника голови ОДА Сергія Поліщука відбулася нарада стосовно підготовки доріг загального користування до зимового періоду.
До участі долучилися представники ГУНП та патрульної поліції у Кіровоградській області, облавтодору та Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, а також підрядні організації.

«Поки що погода дозволяє виконувати будівельні роботи на дорогах, втім не забуваємо про підготовку доріг до зимового періоду, а також готовність усіх служб. Необхідно організовано підготуватися до зимової експлуатації та утримання доріг. Найбільше непокоїть місцева мережа доріг, оскільки їхній стан нині ще недостатньо добрий. Необхідно бути готовими реагувати на снігопади та ожеледицю на дорогах, маємо оперативно реагувати на усі виклики погодних умов», – зазначив Сергій Поліщук.

Наразі технічно служби готові до боротьби з негодою та забезпечення якісного проїзду дорогами загального користування на Кіровоградщині. Вже сьогодні вночі на автошляхах працювала техніка, а також використовувалася протиожеледна суміш для посипки дорожнього полотна.

24.11
2021

На Кіровоградщині протягом минулої ночі на автодорогах працювали 15 комбінованих дорожніх машин забезпечували безпечний та безперебійний проїзд транспорту. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

Зокрема, наслідки погіршення погодних умов ліквідовували на таких дорогах: [Читати детальніше]

24.11
2021

23 листопада, під головуванням очільниці Кіровоградської ОДА Марії Чорної відбулось установче засідання нового складу аграрної ради області.



У засіданні взяли участь керівники і представники фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини. [Читати детальніше]

24.11
2021

Бізіні Ніна та Ілля стали першою патронатною сім’єю Олександрійської громади, яка братиме на тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дітей, вилучених з біологічної родини на період подолання батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

[Читати детальніше]

24.11
2021

Сегодня, 24 ноября, они собрались на митинг, пригласив
руководителей Облавтодора, прессу, профосюзы.

[Читати детальніше]

24.11
2021

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна разом з міським головою Олександрії Сергієм Кузьменком проінспектувала хід капітального ремонту інфекційного відділення міської лікарні №1 в Олександрії. Роботи ведуться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень