19.11
2021

Про успешные сельхозпредприятия и собственно про селян «ОТ» рассказывает довольно часто. Накануне профессионального праздника аграриев мы поговорили о сельхоз-производстве с представителем власти – Приютовским поселковым головой Андреем Александровичем Коломийцевым.

[Читати детальніше]

19.11
2021

Вакцины и вакцинация

Рубрика: Новости. Автор: Админ

В 2018-м году Украина «неожиданно» стала абсолютным мировым лидером по заболеваемости на корь – болезнь, которую до недавнего времени считали полностью побежденной. Причем в Сербии, которая шла второй после Украины, было зафиксировано в 10 раз меньше случаев кори, чем у нас. Осенью 2021-го Украина стабильно остается среди стран с наибольшей смертностью от коронавируса и одновременно (и наиболее ожидаемо) имеет наименьший процент вакцинированного населения. А «последней каплей» стала новость о выявлении полиомиелита у полуторагодовалого ребенка из Ровненской области, родители которого сознательно отказались от прививки из-за религиозных убеждений.

[Читати детальніше]

19.11
2021

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Знам’янці продовжується реконструкція другого корпусу дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок».

Наразі завершено роботи по влаштуванню шатрової покрівлі дитячого садка з металочерепиці, фундаментів прибудованих сходових клітин, влаштування бетонної підготовки підлоги на ІІ поверсі, гідроізоляція та утеплення фундаментів дитсадка. [Читати детальніше]

19.11
2021

На Кіровоградщині ситуація щодо захворюваності на COVID-19 напружена, але контрольована. Про це під час брифінгу розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Наталія Горбенко.
«Ситуація в області напружена. Кількість хворих зростає, через те збільшується і кількість летальних випадків. Я ще раз наголошую, що єдиним ефективним способом захистити себе і близьких від коронавірусної хвороби є вакцинація», наголосила Наталія Горбенко.
Вона додала, що в області за минулу добу, 17 листопада, зробили 5901 щеплення від COVID-19. [Читати детальніше]

19.11
2021

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна привітала працівників сільського господарства з професійним святом сьогодні, 18 листопада. Урочистості та церемонія нагородження відбулися в обласній філармонії.

Очільниця області привітала хліборобів, зазначивши, що завдяки їхній невтомній праці Кіровоградщина цьогоріч зібрала рекордний урожай за всі роки незалежності України. А реформи в аграрній галузі на сьогодні спрямовані на підтримку усіх дотичних до аграрної справи. [Читати детальніше]

19.11
2021

Працівники поліції охорони, оперативно зреагувавши на тривожний сигнал, затримали на «гарячому» чоловіка, який здійснював крадіжку кабелю зв’язку у підземному колодязі.

[Читати детальніше]

19.11
2021

Освещение по часам

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Александрии в ночное время начали отключать уличное освещение. С чем это связано?

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень