18.11
2021

Стрімкий ріст цін на енергоносії знищує не тільки промисловість, а економіку області в цілому, оскільки із цінниками відбуватиметься ланцюгова реакція.

На Кіровоградщині вже 40 відсотків підприємців працюють зі збитками. Про це йшлося на спільному засідання правління обласного відділення УСПП та правління Організації роботодавців області, викликане надзвичайною ситуацією, що склалася через подорожчання енергоносіїв.

Попередньо обласне відділення УСПП провело аналітичне опитування суб’єктів господарювання та узагальнило дослідження негативних прогнозних наслідків на 2022 рік. Висновок: подорожчання енергоносіїв призведе до часткового припинення діяльності суб’єктів господарювання, скорочення працівників або переведення їх на неповний робочий день, зниження обсягу виробленої продукції або надання послуг в окремих галузях. А 40 відсотків суб’єктів господарювання працюють зі збитками.

Стурбованість висловлюють і у Федерації профспілок Кіровоградської області: “Скільки коштуватимуть хліб і, як кажуть, до хліба при таких апетитах продавців електроенергії та газу, здогадатися не важко”.

С. Іванов

18.11
2021

ПриватБанк попереджає українців про появу нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом державних виплат за вакцинацію від COVID-19.

За даними фахівців банку, вже зафіксовані випадки, коли клієнтам через різноманітні канали комунікацій (месенджери, електронну пошту) приходить повідомлення про доступні виплати за вакцинацію на кілька тисяч гривень. Далі шахраї пропонують перейти по посиланню на фальшиву сторінку сайту та заповнити особисті дані та реквізити банківських карток.

ПриватБанк попереджає своїх клієнтів не відкривати такі повідомлення від шахраїв і не реагувати на подібні привабливі повідомлення про грошові компенсації чи виплати. Також ні в якому разі не можна вводити свої особисті дані чи дані платіжних карток на підроблених сайтах чи мобільних сервісах.

Також банк звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою задля припинення діяльності шахраїв.

Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку

18.11
2021

«Урок» вакцинации

Рубрика: Новости. Автор: Админ

На прошлой неделе в стенах УВК “Александрийский коллегиум” произошел случай, получивший скандальный резонанс не только в нашем городе, но и во всей Украине. Полицейские зашли в класс и попытались запретить невакцинированной учительнице вести урок, но она наотрез отказалась выполнить требование и стала снимать все происходящее на видео.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень