12.11
2021

На Кіровоградщині протягом минулої доби, 11 листопада, зробили 5840 щеплення від COVID-19.
Як повідомили в департаменті охорони здоров’я ОДА, у центрах масової вакцинації зробили 1591 щеплення, також вакцинацію отримали 77 працівників освіти та 1585 пенсіонерів. Імунізацію населення проводили вакцинами Comirnaty, CoronaVac, AstraZeneca.

12.11
2021

Дорожники готуються до влаштування гідроізоляції шляхопроводу на 708-му кілометрі дороги М-30 Стрий – Ізварине між Кропивницьким та селищем Нове, який ремонтують в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Наразі шляхопровід повність у цементобетонні. Шляховики працюють
на влаштуванні водовідвідних каналів та просочування водовідштовхувальною сумішшю поверхні. Вже з понеділка розпочнеться поклейка гідроізоляційного килима та встановлення бар’єрного огородження.
Відкриття проїзду для транспорту заплановане на кінець листопада

12.11
2021

Zander Lex и его Александрия

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Различного рода интернет-сообщества несут нам как хорошее, так и не очень. Но однозначный «лайк» соцсетям за то, что они помогают знакомиться с интересными людьми, с которыми при других обстоятельствах мы бы никогда не пересекались.

[Читати детальніше]

12.11
2021

Великий маленький футбол

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Життя – річ не проста, й не завжди складається так, як нам би хотілося. Тобто, не кожний, хто любить та вміє, наприклад, танцювати або співати, стане професійним танцюристом або співаком та буде виступати на сцені. Так само не кожний спортсмен зможе присвятити життя улюбленому заняттю повністю, але часто любов до нього залишається з людиною назавжди.

[Читати детальніше]

12.11
2021

Дива бувають

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Без перебільшення історичною була подія, в якій взяли участь численні олександрійці та мешканці інших населених пунктів нашого краю минулого понеділка. У селі Світлопіль освятили відновлений старий храм, який простояв у запустінні понад 90 років.

Історики майбутнього напишуть у своїх замітках про цей день: 2021 року 8 листопада. Церква Св. Димитрія Солунського у с. Світлопіль відновила свою роботу. Храм простояв недіючим з 1928 року.
Те, що звершилося цього дня – справжнє диво. Ті, хто бував тут протягом кількох останніх років, не можуть пояснити це інакше. [Читати детальніше]

12.11
2021

Вчора, 11 листопада, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна зустрілась із військовослужбовцями та членами футбольної команди “АТО Кропивницький” 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

Нещодавно на чемпіонаті України з футболу серед воїнів АТО кропивницька команда посіла друге місце серед більше, ніж 90 команд. [Читати детальніше]

12.11
2021

Вчора, 11 листопада, у Кіровоградській ОДА відбулося засідання обласної комісії з питань призначення обласної стипендії студентам закладів вищої, фахової передвищої освіти та учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Під час засідання комісія розглянула матеріали 31 претендента. Стипендії призначили студентам у трьох номінаціях: «За науково-дослідні, освітні досягнення та досягнення у здобутті професії», «За творчі досягнення», «За спортивні досягнення. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень