10.11
2021

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання Ради розвитку громад Кіровоградської області підписали меморандум про співпрацю обласної влади з регіональним відділенням асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації об’єднаних територіальних громад».

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, очільник обларади Сергій Шульга та голова регіональної Асоціації, Соколівська сільська голова Інна Завірюха засвідчили підписами документ про взаємодію. [Читати детальніше]

10.11
2021

“Відкриваємо спортивний майданчик на території олександрійської гімназії імені Шевченка. Так, без перерізання стрічок і офіційних промов. Але насправді суть не міняється – у дітей з‘явилася нова спортивна локація” – повідомив Сергій Кузьменко на своїй офіційній сторінці у “фейсбук”. [Читати детальніше]

10.11
2021

На об’їзній дорозі Кропивницького, що співпадає з маршрутом М-30, завершують ремонт мосту в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Роботи виконуються дорожниками безперервно з початку ремонтних робіт. Наразі шляховики виконують бетонування конусів. Також проводять армування вантажної опалубки сходів.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень