9.11
2021

В Кіровоградській облдержадміністрації під головуванням Марії Чорної відбулася селекторна нарада з головами районних державних адміністрацій, міськими, селищними, сільськими головами та керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.
За словами очільниці області першочерговим питанням залишається життя і здоров’я мешканців Кіровоградщини. [Читати детальніше]

9.11
2021

Сьогодні, 9 листопада, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна привітала з професійним святом діячів культури та майстрів народного мистецтва.

Очільниця області разом з головою Кіровоградської облради Сергієм Шульгою за плідну працю, вагомий внесок у розвиток галузі культури та мистецтва в регіоні вручили почесні грамоти та подяки майстрам, театралам, музикантам, працівникам бібліотек та музеїв. [Читати детальніше]

9.11
2021

Сьогодні, 9 листопада, в День української писемності та мови, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна долучилась до всеукраїнського флеш-мобу – написання диктанту національної єдності.

Разом з учнями ліцею «Наукового», що у Кропивницькому, очільниця області під диктовку українського письменника Юрія Андруховича записали уривок його авторського тексту.

“Колись геніальна Леся Українка написала, що слово – це мудрості промінь і думка людська. Від себе додам: коли ці слова українською, то це ще й неймовірно красиво”, – сказала Марія Чорна. [Читати детальніше]

9.11
2021

Протягом вихідних в рамках реконструкції шляхопроводу по дорозі М-30 Стрий – Ізварине (км 759) тривало влаштування армокаркасу фундаменту ФМ2. Роботи виконуються за програмою Президента України «Велике будівництво».

Також продовжувалося влаштування опор ОП 8 та розпочато 9-ту .
Також виконується армування каркасів стійок СМ 2, та розбирання опалубки стійок СМ2.
Нагадаємо, ремонтом охоплена вся протяжність дороги М-30 в межах Кіровоградської області. Наразі триває влаштування бордюрів, встановлення дорожніх знаків та впорядкування узбіч.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень