2.11
2021

За підтримки міського голови Сергія Кузьменка і міської влади громадська організація «Шлях до життя» на чолі з Анатолієм Тримбачем організувала гуманітарну допомогу для міського онкологічного диспансеру.

[Читати детальніше]

2.11
2021

“Ми з командою запроваджуємо нову традицію – щомісячні публічні звіти.

Робиться багато: вакцинація, опалювальний сезон, готуємо програми розвитку регіону на наступний рік. Тому будемо на початку кожного місяця резюмувати зроблене за попередній та визначатимемо пріоритети на майбутній період”.

Марія Чорна

2.11
2021

Молодіжний парламент продовжує розробляти проєкти, які покликані принести користь громаді та популяризувати Олександрійську громаду серед туристів з інших міст України.

[Читати детальніше]

2.11
2021

Сьогодні, 2 листопада, під головуванням очільниці Кіровоградської ОДА Марії Чорної відбулась онлайн-нарада з головами територіальних громад, на якій обговорили епідемічну ситуацію з коронавірусною інфекцією в області.



Головна санітарна лікарка Кіровоградщини Надія Оперчук повідомила, що епідситуація в Україні з кожним днем стає все напруженішою. [Читати детальніше]

2.11
2021

На Кіровоградщині тривають ремонтні роботи на автодорозі М-30 «Стрий – Ізварине» в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Наразі шляховики працюють на ділянці між Кропивницьким та Знам’янкою. На дорозі тривають роботи з влаштування верхніх шарів покриття. Також дорожники займаються влаштуванням водовідведенням та проводять роботи на узбіччях.

В роботі також шляхопровід у Знам’янці Другій. Реконструкцію ведуть фактично без вихідних для якнайшвидшого відновлення руху транспорту через об’єкт.

2.11
2021

На Кіровоградщині продовжується відновлення шляхопроводу на 759-му кілометрі дороги у селищі Знам’янка-2 та ремонт маршруту М – 30 Стрий – Ізварине в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Наразі вже забетоновано 2 стійки на опорі номер 3, залито фундамент на опорі номер 5, влаштовано арматурний каркас, встановлена опалубка фундаменту на опорі номер 6 та розпочато армування фундаменту на опорі номер 7. Також виконана засипка фундаменту на опорі номер 0.

Реконструкція триває без вихідних, аби якнайшвидше відновити рух транспорту через шляхопровід.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень