15.10
2021

14 жовтня, близько сьомої години вечора невідомий (чи невідомі) обстріляли маршрутний автобус №23 “Автостанція – Орбіта”. У ГО “Стаття 5” повідомляють, що використовувався пістолет. На щастя, ніхто не постраждав.

Цей випадок не перший. П’ять днів тому постраждав маршрутний автобус Світловодськ-Кременчук. На перший погляд здалось, що в автобус кинули каміння, але коли на місце події прибули правоохоронці, з’ясувалось, що це були постріли з пістолета.

Офіційних коментарів від поліції поки що не було.

Кременчук оперативний

15.10
2021

Вчора, 14 жовтня, в Олександрiї пiд час гасiння пожежi у приватному житловому будинку рятувальники виявили тiло загиблого господаря.

[Читати детальніше]

15.10
2021

14 жовтня, під час фестивалю “Радість у камуфляжі” військовослужбовець Олександр з Кропивницького встановив національний рекорд з вправи бьорпі.

Це складно-координаційна вправа, яка передбачає віджимання від підлоги та стрибок з хлопком над головою.

Її Олександр виконав 870 разів та встановив національний рекорд.

“Хочу присвятити цей рекорд загиблим захисникам та захисницям України, вони живі доки ми про них пам’ятаємо”, – сказав рекордсмен.

15.10
2021

На території Козачого острова відбувся фестиваль з нагоди Дня захисників і захисниць України.

До заходу долучилися члени родин загиблих, волонтери та військові. Також тут представили демонстраційно-інформаційні локації від силових структур, продемонстрували лицарські бої. Під час святкового заходу був зафіксований національний рекорд з виконання складно-координаційної вправи бьорпі.

Також тут відбулися різноманітні майстер-класи для дітей, фейс-арт та інші розваги, квест для молоді, шведсько-український танцювальний флешмоб. Крім цього, на локації працює польова кухня та майстер-класи з приготування кулішу.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень