30.09
2021

До уваги жителів Войнівки та Приютівки. У зв’язку з початком будівництва пішохідного мосту через річку Інгулець, завтра з 8:00 тимчасово припиняється функціонування парому.

[Читати детальніше]

30.09
2021

Счётчик раздора

Рубрика: Новости. Автор: Админ

В середине сентября городской Водоканал начал установку общедомовых счётчиков воды в многоквартирных домах. Первый дом, в котором началась установка, – 9-этажка по ул. Героев Сталинграда, 31 – оказался для коммунальщиков “крепким орешком”. Люди категорически выступили против и заблокировали их работу.

[Читати детальніше]

30.09
2021

29 вересня, у рамках ділової частини проведення агропромислової виставки «АгроЕкспо – 2021» відбулась Панельна дискусія на тему: «Створення кластеру органічного бджільництва та апітерапії на території Кіровоградської області».

У ній взяла участь голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна. [Читати детальніше]

30.09
2021

На 125 тисячах квадратних метрів представили свої товари більш ніж півтисячі компаній з України та закордону.
Найбільша в Україні виставка агропромислової техніки та обладнання проходить під патронатом Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Кіровоградської облдержадміністрації.

[Читати детальніше]

30.09
2021

29 вересня, відбулась офіційна церемонія відкриття агропромислової виставки «АгроЕкспо», у якій цьогоріч беруть участь керівники та представники вищих державних органів, а також закордонні партнери.

Високоповажні гості разом з головою Кіровоградської ОДА Марією Чорною взяли участь в офіційному відкритті виставки, а також оглянули експозиції виставки, де ознайомились із зразками сучасної сільгосптехніки, та відвідали «Покровський ярмарок». [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень