17.09
2021

Завтра, 18 сентября, во Всемирный день благоустройства, в парке на ул. Садовой состоится субботник.

[Читати детальніше]

17.09
2021

17 вересня відбувся другий етап конкурсу на заміщення вакантних посад директорів одразу двох закладів культури. Мова йде про Міський музейний центр ім. Худякової А. Ф. та ПК «Олександрійський театр».

[Читати детальніше]

17.09
2021

День спасателя в Украине введен Указом Президента в 2008 году и отмечается ежегодно 17 сентября. Этот праздник установлен в честь неоценимого вклада пожарных и спасателей в дело защиты населения и территорий от последствий чрезвычайных ситуаций техногенного и природного характера.

[Читати детальніше]

17.09
2021

В Кіровоградській області назвали ціну на газ в опалювальний сезон. Для населення річний тариф складатиме 7,96 грн за кубометр. Для підприємств теплопостачання, які уклали трирічний контракт з державною компанією “Нафтогаз Трейдинг”, 7,42 грн за кубометр.

Про це під час пресбрифінгу розповіла директорка департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук.

За її словами, підвищувати ціну на газ не планують. Теплопостачальні підприємства області на сто відсотків готові до опалювального сезону.

“Кропивницька міськрада виділила на підготовку теплогенеруючих підприємств понад 114 млн гривень. Олександрійська міськрада більше 13 млн гривень. Є зауваження по Світловодську, але разом з міськрадою працюватимемо над їх вирішенням. Загальна сума фінансової підтримки всіх житлово-комунальних підприємств області складає 252 млн грн, з яких 70 відсотків профінансували”.

За словами Ольги Довжук, що стосується заборгованості за спожитий природний газ, то різницю в тарифах повністю відшкодують за гроші державного бюджету.

“По нашій області – це понад 500 мільйонів гривень. Таке рішення дасть змогу підприємствам частково погасити борги, тому що на сьогодні борг складає майже один мільярд гривень. Усі нараховані пені та штрафні санкції підприємствам спишуть”.

Суспільне

17.09
2021

До ЦНАП через Viber

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Відтепер запис до ЦНАП м. Олександрія здійснюється ЦІЛОДОБОВО через мобільний додаток Viber.

[Читати детальніше]

17.09
2021

16 вересня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна зустрілась із родинами загиблих учасників АТО/ООС, аби окреслити основні проблемні питання, з якими наразі їм доводиться стикатись.



Інтереси родин загиблих на зустрічі представляли голова ГО «Єдина родина Кропивниччини» Олена Степанок та члени правління організації.

На початку зустрічі Марія Чорна висловила співчуття родинам і близьким усіх загиблих та постраждалих під час бойових дій в Україні. [Читати детальніше]

17.09
2021

Вчора, 16 вересня, Кіровоградщину відвідав представник та особистий тренер президента України, майстер спорту з сучасного п’ятиборства, багаторазовий переможець українських та міжнародних змагань з триатлону на олімпійській і спринт дистанції Дмитро Ткаченко. [Читати детальніше]

17.09
2021

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна взяла участь у відкритті креативного простору «Пектораль», що відкрився у Кропивницькому – в обласному Центрі народної творчості.



Очільниця області закцентувала увагу на тому, що мистецька Кіровоградщина завжди славилася не тільки театральними, хореографічними та пісенними традиціями, а й народними умільцями, які завжди презентують колекції своїх виробів на обласних та всеукраїнських культурно-мистецьких заходах та привітала присутніх з відкриттям потужного креативного простору. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень