14.09
2021

Украина в дыму

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В прошлую субботу знакомые прилетели из Турции и сказали, что небесная лазурь заканчивается на границе с Украиной – с борта самолёта она бело-грязного цвета. Убедился в этом сам, когда позавчера ехал с Киева в Александрию. Все вокруг в огне и дыму.

– Европейцы, бл..ь, – сказал сосед по вагону. – Впечатление акта самосожжения!

[Читати детальніше]

14.09
2021

За підтримки міської влади нещодавно було частково оновлено офісне приміщення ГО «Шлях до життя», яка опікується людьми, хворими на СНІД, ВІЛ, гепатит С, а також проводить різні благодійні акції.

[Читати детальніше]

14.09
2021

Елки-палки

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В апреле этого года в парке на Садовой активисты высадили саженцы туй по всему периметру зоны отдыха. Организовал масштабную акцию благотворительный фонд “Шлях до життя”. На средства народного депутата Верховной Рады Олега Воронько были закуплены саженцы и удобрения, а городские власти оказали техническую поддержку. Поучаствовать в высадке пришло более 50 александрийцев.

[Читати детальніше]

14.09
2021

Олександрійські патрульні виявили автомобіль Audi A6, який рухався по місту зі швидкістю 105 км/год. Цим водій перевищив допустиму швидкість руху в населеному пункті на понад 55 км/год.

[Читати детальніше]

14.09
2021

На Кіровоградщині реалізовуватимуть проєкт, ініційований Президентом України, який передбачає облаштування парків та скверів в кожній, без виключення об’єднаній територіальній громаді області.

За видами робіт передбачається реконструкція існуючих парків у 37-ми ОТГ, будівництво нових парків у 12-ти ОТГ. [Читати детальніше]

14.09
2021

Кіровоградщина знаходиться у центрі України, але останні п’ятнадцять років була фактично відрізана від решти областей – сюди не було якісних доріг.
Програма Президента України Володимира Зеленського зшиває країну, буквально роблячи можливою логістику через нашу область. Тепер на Кіровоградщину можна потрапити з будь-якого напрямку. Це 5 основних автошляхів, і які вже мають повний капітальний ремонт або частковий. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень