13.09
2021

14 вересня 2021 року з 11.00 міст через річку Кам’янка у селі Куколівка буде закрито на ремонт (дорога М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 52+692). Об’їзна дорога влаштована поруч з основним проїздом, тож для водіїв не буде дискомфортним такий об’їзд і не вплине на час перебування в дорозі, оскільки не буде перепробігу.

[Читати детальніше]

13.09
2021

Як повідомив міський голова Сергій Кузьменко на своїй сторінці у фейсбук, проект реконструкції парку стартував у 2020 році й розрахований на кілька років – до 2023 року.

[Читати детальніше]

13.09
2021

Громадська організація “Олександрійський гендерний інформаційний центр” запрошує громадських активістів, журналістів, представників влади та бізнесу, усіх, хто цікавиться тематикою гендерної рівності і фемінізму на панельну дискусію “Я проти”.

[Читати детальніше]

13.09
2021

Не ошибусь, если скажу, что весь цивилизованный мир уже давно пользуется прокатными средствами передвижения. И вот наконец-то эти “чудеса цивилизации” докатились до нашей Александрии, а заодно показали всю нашу «европейскость» и, к сожалению, нецивилизованность.

[Читати детальніше]

13.09
2021

На дорозі М-30 Стрий-Ізварине триває капітальний ремoнт ділянки Крoпивницький-Знам’янка.

На різних відрізках oднoчаснo триває кілька етапів рoбіт: пoширення землянoгo пoлoтна, регенерація дoрoжньoгo oдягу, влаштування нижньoгo шару асфальтoбетoну та ущільнення грунту на ділянках пoширення і узбіччях,

«Ремoнт іде під відкритим рухoм, тoж будьте oсoбливo уважними за кермoм», — наголосили у Службі автомобільних доріг області.

CBN

13.09
2021

«Я кайфую від своєї роботи»

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Кілька років тому на творчому небосхилі Олександрії з’явилася нова зірка – Тетяна Тарасенко. Явище не стало скороминущим, і сьогодні молода художниця вже твердо зайняла своє місце в міському творчому середовищі. Мало того, вона розвинула таку бурхливу громадську діяльність, що ми вирішили розповісти про це нашим читачам.

[Читати детальніше]

13.09
2021

Дорога М-30, км 717, поблизу комплексу “Козацька застава”: основний проїзд у верхньому шарі та продовжується робота на влаштуванні тротуарної частини – в’язання арматури під заливання цементобетоном.

[Читати детальніше]

13.09
2021

10 вересня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна провела офіційну зустріч із Надзвичайним та Поважним послом Турецької Республіки в Україні паном Яхмуром Ахметом Гюльдере.

Марія Володимирівна ознайомила гостей з особливостями регіону, розповіла про основні напрямки роботи місцевих підприємств та виробництва. [Читати детальніше]

13.09
2021
В 2021 році Новомиргородською міською радою в рамках програми Президента України «Велике будівництво» визнано Замовником з виконання поточного середнього ремонту вулиці Соборності від перехрестя з вулицею Ганни Дмитрян до межі міста Новомиргород – державне підприємство Агентство місцевих автомобільних доріг.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень