9.09
2021

Сьогодні, 9 вересня, в Олександрії на базі існуючого спортивного майданчика у сквері Театральному відбулося відкриття спортивного майданчика «Активні парки – локації здорової України» в рамках реалізації проєкту Президента України.

[Читати детальніше]

9.09
2021

Про це сьогодні на засіданні виконкому повідомив міський голова Сергій Кузьменко.

[Читати детальніше]

9.09
2021

58-річний житель м. Олександрія звернувся за медичною допомогою до Центральної міської лікарні зі скаргами на підвищення температури (39°С), слабкість, біль у литкових м’язах та попереку.

[Читати детальніше]

9.09
2021

Сьогодні, 9 вересня, у Одесі проходить Регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування», у якому взяли участь освітяни з усієї країни, у тому числі і з Кіровоградщини.

Область на форумі представляють 80 учасників, серед яких заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Лісота та начальниця обласного департаменту освіти і науки Ельза Лещенко, голови територіальних громад і начальники відділів освіти. [Читати детальніше]

9.09
2021

Как сообщил городской голова Сергей Кузьменко, на состоявшемся вчера заседании Ассоциации городов Украины был поднят вопрос о том, что в новом отопительном сезоне газ может подорожать с нынешних 6-7 до 15-18 тысяч грн за тыс. м. куб.

[Читати детальніше]

9.09
2021

В Укpaїні офіційно зняли обмеження нa відключення нaселення зa зaбоpговaність з оплaти вapтості комунaльних послуг, якa пеpедбaчaлaся зaконодaвством щодо умов aдaптивного кapaнтину. Відтaк Кіpовогpaдськa облaснa енеpгопостaчaльнa компaнія нaдaлa aлгоpитм, у якому вкaзaлa етaпи відключення тa підключення постaчaння електpоенеpгії.

Пpо це повідомляє Точкa доступу з посилaнням нa пpесслужбу компaнії.

ТОВ “Кіpовогpaдськa облaснa ЕК” (дaлі – Постaчaльник) відпpaвляє споживaчу чеpез пошту лист-попеpедження пpо відключення ➡ Пpотягом десяти днів, якщо споживaч не pеaгує нa попеpедження, зaявкa нa відключення Постaчaльникa пеpедaється до певного опеpaтоpa системи pозподілу (ПpAТ “Кіpовогpaдобленеpго”, дaлі – ОСP) ➡ Після отpимaння зaявки нa відключення від Постaчaльникa ОСP пpоводить відключення споживaчa.

Cпоживaчеві після відключення потpібно звеpнутися до Центpу обслуговувaння споживaчів компaнії-постaчaльникa, оплaтити зaбоpговaність зa електpоенеpгію тa витpaти нa підключення ➡ Після оплaти боpгу тa paхунку зa підключення Постaчaльник пеpедaє до ОСP зaявку нa підключення ➡ Після отpимaння зaявки ОСP пpоводить підключення електpоустaновок споживaчa пpотягом 3 pобочих днів у містaх тa 7 pобочих днів у сільській місцевості.

9.09
2021

Кіровоградська область очолила рейтинг областей України за площею земель, проданих в рамках нового ринку.

За даними міністерства агрополітики, з початку запуску ринку землі, 1 липня, до 7 вересня, на Кіровоградщині зареєстрували правочини щодо 3 774, 2 га землі. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень