7.09
2021

Як працює депутат

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Звіт про результати парламентської діяльності народного депутата України по 103-му виборчому округу Олега Воронько за 2 роки діяльності.

[Читати детальніше]

7.09
2021

6 вересня на базі Гвардійської авіаційної бази в місті Олександрія розпочався навчально-методичний збір з фахівцями парашутно-десантної підготовки.

[Читати детальніше]

7.09
2021

Голова Кіровоградської ОДА запросила студентську молодь області до співпраці, оскільки при обласній адміністрації починається формування Молодіжної ради.

Про це вона повідомила на сьогоднішньому заході, присвяченому початку навчального року в ДНМУ, що у Кропивницькому. [Читати детальніше]

7.09
2021

Чоловік розкопував зброю та боєприпаси часів Другої світової війни та незаконно продавав їх криміналітету.

[Читати детальніше]

7.09
2021

Для надання послуги патронату Олександрійський міський центр соціальних служб запрошує сім’ї, які готові доглядати за дітьми, що потребують захисту.

[Читати детальніше]

7.09
2021

25 сентября на ледовой арене «Снежная королева» (ул. Чиркина, 6, бывшая школа № 4) состоится открытие сезона.

[Читати детальніше]

7.09
2021

На Кіровоградщині активна фаза реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» розпочнеться вже цього місяця.

«Відзавтра починаємо відкриття перших локацій у рамках цього проєкту – стартуємо з парку Перемоги у Кропивницькому. Загалом цього місяця в області плануємо запуск 21 активного парку», – повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

Наразі розроблено мапу, на якій позначено місця розташування активних парків на території Кіровоградщини. Переглянути її можна за посиланням:
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1UCDGurSKOqHJKnCSG_SHdBqRx9BfLIhN&ll=48.23455570000001%2C30.887238900000007&z=8

Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», ініційовано Президентом України Володимиром Зеленським в 2021 році з метою зробити спорт ближчим до людей.

Наповнення активних парків передбачає обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку та бруси/турнік, а також варіативні (сходинки, координаційна лінія та вільний простір). Поруч розташовані навігаційні таблички з QR-кодами – відсканувавши їх за допомогою смартфону, можна перейти на спеціальний сайт і обрати для себе рівень складності вправ та ознайомитись з технікою їхнього виконання.

Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальними тренерами, серед яких – президент України Володимир Зеленський, українські спортсмени та музиканти.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень