13.08
2021

Діти з малозабезпечених та багатодітних родин області отримають одноразову грошову допомогу для підготовки до нового навчального року.

Як повідомив директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров, виплата допомоги у розмірі 2 тисячі гривень виплачуватиметься, згідно з ініціативою президента України. За постановою Кабміну, така допомога передбачена на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно). [Читати детальніше]

13.08
2021

Протягом цього тижня на «гарячі лінію» голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної надійшло 487 звернень від жителів області.

Серед питань, з якими зверталися мешканці Кіровоградщині – питання відкриття ринку землі та вакцинації.

Також на «гарячу лінію» надійшло кількадесят дзвінків щодо надзвичайної ситуації. Півсотні дзвінків отримали з питань сфери житлово-комунального господарства.

Крім цього, жителі області зверталися з питань транспорту, соціального захисту, діяльності органів місцевого самоврядування, праці та заробітної плати, забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізації прав і свобод громадян, запобігання дискримінації.

13.08
2021

Тепло по-новому

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Судя по сообщениям в СМИ, в коммунальной отопительной сфере нас ждут большие перемены. Сегодня Верховной Радой предложены несколько законопроектов, кардинально меняющих взаимоотношения между потребителями и поставщиками газа, а также между тепловиками и их абонентами. О подробностях новшеств мы попросили рассказать директора КП «Теплокоммунэнерго» Аллу Грибачеву.

[Читати детальніше]

13.08
2021

Управління культури і туризму міської ради закликає олександрійців взяти участь у встановленні рекорду з наймасовішого одночасного виконання Державного гімну України, який 24 серпня заспівають усі 49 територіальних громад Кіровоградщини.

[Читати детальніше]

13.08
2021

Начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов відповів на кілька запитань з правоохоронної тематики, які жваво обговорювалися на місцевих сторінах Фейсбук.

[Читати детальніше]

13.08
2021

Олександрійський міськрайонний суд виніс вирок місцевому жителю, який вкрав паспорт та оформив на нього кредит.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень