6.08
2021

Дискутували про культуру

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні, 6 серпня, в Будинку футболу відбулася зустріч з Павлом Гайдаєм, підприємцем, інвестором, власником CEO-компанії «Avtologistika», випускником Стенфордської вищої школи бізнесу.

[Читати детальніше]

6.08
2021

Сегодня, 6 августа, в Александрии на кладбище по ул. Кременчугской состоялся митинг и панихида памяти расстрелянных нацистами военнопленных и мирных жителей города во время оккупации Александрии.

[Читати детальніше]

6.08
2021

Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук разом з головою Новоукраїнської РДА Віталієм Пастушенком перевірили хід ремонтних робіт на території Новоукраїнського району, які виконуються в рамках програми президента України «Велике будівництво».

Мова йде про автодороги Т-15-04 Первомайськ – Новоукраїнка та Т-24-01 Городище – Шпола – Новоукраїнка – Бобринець – Устинівка. [Читати детальніше]

6.08
2021

У центрі масової вакцинації – черга. Тут вакцинують препаратами Pfizer, Moderna та Coronavac. Марія Чорна зазначила, що сьогодні актуальним є питання розміщення цього центру масової вакцинації населення із закладу освіти до іншого приміщення. Адже з 1 вересня тут розпочнеться освітній процес. Разом з тим, бачу, що центр масової вакцинації працює за планом і жителі міста, і його гості, можуть прийти і отримати щеплення.

6.08
2021

Жителі Кіровоградщини зможуть до 15 серпня висловити свої пропозиції щодо економічного та соціального розвитку області.



Про це повідомила очільниця Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

«Ми підготували спеціальні анкети для тих, хто хоче долучитись до розробки програми економічного та соціального розвитку регіону на 2022 рік. Заповнити їх можна буде впродовж місяця. Після цього ми узагальнимо інформацію і відобразимо в проєкті програми. Це допоможе нам спільно з громадськістю створити документ, який буде ефективним у реальному житті», – зазначила Марія Чорна. [Читати детальніше]

6.08
2021

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна продовжує перевірки роботи центрів масової вакцинації і пунктів щеплення Кіровоградщини.

Сьогодні вона відвідала центри масової вакцинації у Знам’янці, Олександрії, Світловодську та Петровому.

Очільниця області поспілкувалася з медичним персоналом та оглянула приміщення центрів масової вакцинації населення. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень