3.08
2021

Схему шахрайства викрили працівники кіберполіції Кіровоградської області спільно зі слідчими Олександрійського районного відділу поліції.

[Читати детальніше]

3.08
2021

На останньому засіданні члени виконавчого комітету затвердили тарифи на платні медичні послуги міської стоматологічної поліклініки в ортопедичному та лікувально-профілактичних відділеннях.

[Читати детальніше]

3.08
2021

Споживачу на замітку

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Напевне, у кожного з нас хоч раз траплялися неприємності під час відвідування магазинів. Що робити у тому чи іншому випадку, нам допоможе з`ясувати нова рубрика «Споживачу на замітку».

Хто відповість за розбитий товар
Що робити, коли через власну необережність покупець розбив скляну тару в супермаркеті або інакше пошкодив товар? [Читати детальніше]

3.08
2021

Протягом серпня на Кіровоградщині відбудуться онлайн-аукціони по оренді 8 об’єктів. Про це повідомила заступниця начальника Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф’єва.

Наразі підготовлений перелік вакантних для оренди об’єктів на онлайн-аукціонах, які відбудуться до кінця цього місяця. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень