26.07
2021

Кабінет Міністрів виділив 10 млн грн на будівництво спортивного комплексу в Олександрії. Про це йдеться у додатку до розпорядження уряду від 21 липня.

[Читати детальніше]

26.07
2021

На пр. Соборном, 128, рядом с центром занятости появится новый ТЦ «Олександрія» общей площадью 10 500 м². Это будет самый большой объект такого плана в городе.

[Читати детальніше]

26.07
2021

25 вересня 2018 року чоловік побив колишню дружину за те, що та перешкоджала його побаченню з сином. У цей день обвинувачуваний приїхав до помешкання жінки (згідно з рішенням комісії з питань захисту прав дитини Олександрійської міської ради йому було дозволене побачення з малолітнім сином лише у дні за встановленим графіком). Не заставши нікого вдома, він поїхав на дачу колишньої дружини, що знаходиться на території садово-городнього товариства «Інгулець».

[Читати детальніше]

26.07
2021

За державу обидно

Рубрика: Новости. Автор: Админ

На минувшей неделе с огромным интересом посетил довольно масштабное, замечательно организованное мероприятие – День поля «УКАБ Агротехнології. СТЕП», прошедшее на поле в 170 га около Александрии. Хоть сельское хозяйство давно уже далеко от моей нынешней сферы деятельности, хотелось увидеть самую современную технику и технологии для села. Увидел – и, увы, уехал с поля с чувством боли и стыда. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень