23.06
2021

23 червня міський голова Сергій Кузьменко разом зі своїм першим заступником Юрієм Гугленком та радником Сергієм Коваленком відвідали об’єкт, аби ознайомитися з ходом робіт.

[Читати детальніше]

23.06
2021

Ленінський районний суд Кропивницького визнав винним громадянина, що поширював на сторінках у Фейсбук матеріали із закликами до насильницької зміни та повалення конституційного ладу й захоплення державної влади.

Чоловік за невстановлених обставин виготовив і роздрукував книгу під назвою – «ПРОЕКТ: НОВА Україна», автором якої є сам. У книзі містяться прямі заклики до зміни системи влади в Україні, а також до революції та збройного повстання.

Крім того. обвинувачений gротягом 2020 року публікував у Фейсбуці пости, в яких закликав до повалення влади. Наприклад, фото, на фоні полум’я, що горить на автомобільних скатах, зроблено наступний напис – Нне Майдан 3.0. (!) ТОЛЬКО РЕВОЛЮЦИЯ С РАСТРЕЛАМИ СПАСЕТ УКРАИНУ». Інші дописи – «Как быстро заставить слуг народа служить народу? Посадкой на кол? Повешением? Расстрелом? Кастрацией? Ваши предложения:»
“Когда украинцам дойдет, что система О ЛИГАРХОПАХАНАТА, которую сейчас возглавляет Зеленский, народ в Украине НЕ НУЖЕН ВООБЩЕ – так как продавать неисчерпаемые природные богатства страны лучше без него – не надо тратится на кормежку – БУДЕТ ПОЗДНО!»; та ін.

До суду надійшла угода про визнання винуватості. Чоловікові призначили 3 роки позбавлення волі, звільнивши від відбуття покарання з випробувальним строком 3 роки. Також засуджений має відшкодувати держави 46 813 гривень на лінгвістичні експертизи.

23.06
2021

Розпочався ремонт чергової ділянки автодороги М-30 «Стрий-Ізварине» на шляху від Кропивницького до Знам’янки в рамках президентської програми «Велике будівництво».

[Читати детальніше]

23.06
2021

Четвертий етап антиковідної вакцинації стартує на Кіровоградщині.

[Читати детальніше]

23.06
2021

Этот страшный день

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Дата 22 июня – день начала великого противостояния добра и зла. А для десятков миллионов мирных граждан это означало более приземленные, но не менее страшные вещи – убитые родные люди, сожженные дома, навсегда сломанные судьбы. Огромная страна была отброшена в развитии на десяток лет назад, и последствия для экономики мы ощущаем на себе по сей день.

[Читати детальніше]

23.06
2021

На Кіровоградщині розпочався ремонт чергової ділянки автодороги М-30 «Стрий-Ізварине» на шляху від Кропивницького до Знам’янки в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Цього року маршрут М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка увійшов до нового маршруту М-30 Стрий – Ізварине. В межах Кіровоградської області його відремонтують по всій протяжності. [Читати детальніше]

23.06
2021

ЗДОРОВА УКРАЇНА

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Админ

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна сьогодні в Києві візьме участь у форумі «Україна 30. Здорова країна». [Читати детальніше]

23.06
2021

24 червня у селі Созонівка відбудеться міжнародний День поля, в якому візьме участь голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.



Цьогорічна тема заходу присвячена науково-інноваційним досягненням та конкурентоздатності сортів ранніх зернових культур в умовах Центрального регіону. [Читати детальніше]

23.06
2021

8 абітурієнтів з Кіровоградщини набрали максимальну кількість балів з англійської мови та математики.

Найкращі знання з англійської мови показали випускники Наукового ліцею Ярослав Вєремєєнко і Маргарита Голуб. 200 балів у ЗНО заробила випускниця Ліцею інформаційних технологій – спецшколи ІІ ступеня Олександрійської міськради Тетяна Копецька та випускник Гайворонського ліцею №2 Владислав Швець. Ще один випускник минулих років теж отримав 200 балів з англійської мови.

[Читати детальніше]

23.06
2021

У Кропивницькому 24 червня відбудеться перший обласний туристичний форум “Внутрішній та в’їзний туризм. Реалії та можливості сьогодення. Перспективи розвитку”. [Читати детальніше]

23.06
2021

80 лет назад – 22 июня 1941 года – началась самая драматическая страница в истории Украины и всего человечества – Великая Отечественная война.
С каждым годом остаётся все меньше свидетелей той трагедии, а ее участников можно пересчитать по пальцам. Так, в селе Головковке в живых остался единственный участник ВОВ – Иван Федорович Бородавка. В канун трагической даты мы посетили ветерана и попросили рассказать о себе.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень