17.06
2021

У рамках командно-штабного тренування органів управління та сил цивільного захисту було оголошено ввідну про аварію на залізничному транспорті в селищі Приютівка Олександрійського району (північна околиця). В результаті аварії відбувся вилив небезпечної хімічної речовини – хлору.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Перед початком сесії обласної ради голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна спільно з головою облради Сергієм Шульгою вручили нагороди кращим працівникам низки галузей сьогодні, 17 червня.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Кіровоградщина – єдина область України, яка жодного дня не була у червоній зоні. Це відбулось завдяки самовідданості наших лікарів у подоланні коронавірусної хвороби і вчасної підтримки держави, яка подбала про фінансування всіх медичних закладів. Кошти розподілялись пропорційно, першочергові потреби дофінансовувались з бюджетів різних рівнів. [Читати детальніше]

17.06
2021

Шість об’єктів на Кіровоградщині виставлені на онлайн-аукціони в рамках програми «Мала приватизація». Про це повідомила заступниця начальника Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф’єва.

[Читати детальніше]

17.06
2021

23 червня в Олександрії відбудеться Олімпійський день. План заходів до його проведення був затверджений рішенням виконавчого комітету.

[Читати детальніше]

17.06
2021

На Кіровоградщині розпочались фінальні змагання ХХVІІІ Всеукраїнської спартакіади з легкої атлетики серед дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору та розумового і фізичного розвитку, присвяченої 30-й річниці незалежності України. Учасників змагань привітала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна. [Читати детальніше]

17.06
2021

Представники соціально відповідального бізнесу долучаться до розробки програми соціального-економічного розвитку Кіровоградщини. Про це під час тематичної наради повідомила очільниця облдержадміністрації Марія Чорна сьогодні, 14 червня. [Читати детальніше]

17.06
2021

Кіровоградська ОДА дала старт розробці проєкту програми економічного та соціального розвитку Кіровоградської області на 2022 рік та прогнозу до 2026 року. Про це під час першої тематичної наради повідомила голова ОДА Марія Чорна сьогодні, 14 червня.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Традиційні щопонеділкові наради у Кіровоградській ОДА змінили формат. Відсьогодні вони стануть тематичними задля конструктивного обговорення за участю профільних фахівців. Перша тематична нарада, присвячена формуванню проєкту програми соціального та економічного розвитку області, відбулася сьогодні, 14 червня. Про це повідомила голова облдержадміністрації Марія Чорна.

[Читати детальніше]

17.06
2021

В обласному центрі стартують роботи з реконструкції бейсбольного стадіону на цьому тижні. Про це повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна сьогодні, 15 червня.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Для осіб, які займаються фермерською діяльністю, планують запровадити єдиний податок на гектар землі.
Про це сьогодні, 11 червня, під час наради в Кіровоградській облдержадміністрації повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький. [Читати детальніше]

17.06
2021

У Кіровоградській ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Сергія Шеремета відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Про це повідомила в.о керівника департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Світлана Соломаха.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький і очільниця облдержадміністрації Марія Чорна провели робочу зустріч із представниками районів і громад Кіровоградщини.

[Читати детальніше]

17.06
2021

Призвание – тренер

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Значение слова «тренер» в толковых словарях определяется от английского «воспитывать, обучать, готовить». Когда мы говорим о тренере, часто представляем человека в годах, с сединой на висках, который в связи с окончанием своей спортивной карьеры занимается физическим воспитанием детей.

Но не менее часто бывает по-другому, и в нашем городе много молодых, активных тренеров, параллельно с собственной спортивной карьерой воспитывающих новые поколения. Один из них – тренер, преподающий киокушин-кай карате в Детско-юношеской спортивной школе № 2, Андрей Махиня.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень