7.06
2021

Сьогодні, 7 червня, міський голова Сергій Кузьменко привітав журналістів місцевих ЗМІ з їхнім професійним святом – Днем журналіста.

[Читати детальніше]

7.06
2021

Кіровоградщина отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ї річниці Незалежності України.

Символи з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів передбачено для кожної області України. Як повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, Кіровоградщина отримала свою калейдоскопічну квітку-логотип до 30-річчя Незалежності.
«Унікальна квітка-логотип Кіровоградської області виконана в малиново-жовтих кольорах. На ній зображений скіфський орел — емблема, що вважається символом великодушності, проникливості та справедливості, сили і влади. В основі усієї концепції – бачення незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців. А квітка – образ, що розкриває ідею держави, що росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів», – зазначила Марія Чорна.
Основний лейтмотив всього проєкту – «Ти у мене єдина». Цей девіз – універсальне звернення до країни, квітки, незалежності, нації.
Раніше Президент України Володимир Зеленський презентував концепцію єдиної візуальної символіки для всієї України.
Додатково розроблять квіти-символи сфер діяльності. Наприклад, йдеться про медицину, будівництво, науку, цифрові технології, виробництво.

7.06
2021

На Кіровоградщині впродовж першого кварталу смертність перевищила народжуваність більш, ніж втричі. 

Так, на 100 померлих припадав 31 новонароджений. Загалом чисельність населення зменшилася на 3692 особи. Порівняно з минулим роком обсяг природного скорочення збільшився на 584 особи.

Загалом чисельність області складає 916436 осіб.

DOZOR

7.06
2021

7 червня секретар міської ради Вікторія Косяк за участю керівників підвідомчих структур провела робочу зустріч із головою ГО «Центр громадської активності «Перемога» Валентиною Чугуєвець.

[Читати детальніше]

7.06
2021

Свято, якого чекали 20 років

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

5 червня в Заводському мікрорайоні відкрився спортивний ігровий майданчик.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень