30.06
2021

За субсидіями до ЦНАПу

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

З 1 червня, щоб отримати субсидію, можна звертатися не до управління соцзахисту населення, а до Центру надання адміністративних послуг, що розташований на 1-му поверсі Олександрійської міськради. Саме з цього числа у ЦНАПі введено послуги соціального характеру.

[Читати детальніше]

30.06
2021

П’ятий рік поспіль Кіровоградщина приймає кращих боксерів з усієї країни.
На відкриття змагань завітала Марія Чорна, голова Кіровоградської ОДА.

[Читати детальніше]

30.06
2021

Реформування системи дитячого харчування – питання, якому Кіровоградська ОДА приділятиме першочергову увагу. На цьому в рамках тематичної наради закцентувала голова облдержадміністрації Марія Чорна.

[Читати детальніше]

29.06
2021

Кількість центрів вакцинації має збільшитися вже найближчим часом. Відповідне доручення начальнику департаменту охорони здоров’я ОДА надала голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна під час щотижневої тематичної апаратної наради.

[Читати детальніше]

29.06
2021

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна доручила заступнику голови ОДА Сергію Шеремету провести перевірку документації щодо будівлі Національного банку у Кропивницькому.

[Читати детальніше]

29.06
2021

Середній десантний корабель «Юрій Олефіренко», названий на честь загиблого капітана І рангу з Кіровоградщини, отримає матеріали для ремонту від Кіровоградської ОДА та регіональної торгово-промислової палати. [Читати детальніше]

29.06
2021

Наша цель – убрать боль

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Попасть в детский дом “Джерело життя” оказалось не очень просто. Несколько раз встреча с его директором Мариной Григорян переносилась из-за занятости директора и постоянной “джерельной” суеты. И вот, когда почти всех детей отправили в летний лагерь, можно приехать и спокойно пообщаться, посмотреть на житье-бытье детей, которые остались без родителей, или, как принято говорить, оказались в сложных жизненных ситуациях.

[Читати детальніше]

29.06
2021

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна спільно з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем та заступником голови обласної ради Дмитром Ліньком проінспектували стан готовності робіт з влаштування 50-метрового прапору на Фортечних Валах. [Читати детальніше]

25.06
2021

Сегодня, 25 июня, возле городского совета состоялась торжественная передача реанимобиля Peugeot Александрийской подстанции экстренной медицинской помощи. Машина заменила старенькую «Газель», которая прослужила подстанции 13 лет.

[Читати детальніше]

25.06
2021

Законопроект №5557 «Про основу національного спротиву», внесеним до ВРУ Президентом Володимиром Зеленським, голова Марія Чорна спільно з військовими обговорила в облдержадміністрації.

У разі схвалення документу планується створення системи національного спротиву агресора – за рахунок залучення широких верств населення до територіальної оборони, підготовка населення до виконання специфічних завдань територіальної оборони.

[Читати детальніше]

25.06
2021

На 714-му та 717-му кілометрах дороги М-30 на Кіровоградщині триває капітальний ремонт двох мостів в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Сьогодні дорожники продовжують роботи з армування монолітної плити під заливку цементобетоном, паралельно влаштовують технологічний під’їзд для спецтранспорту. [Читати детальніше]

25.06
2021

У селі Созонівка розпочався Міжнародний День поля, який відкрила Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

«Я дуже рада вас всіх бачити, ви всі – наша аграрна родина Кіровоградщини. А наша область – аграрне серце України. Яка б людина не була: багата чи бідна, живе вона в селі чи в місті, вона має тричі на день сідати за стіл. А ви, аграрії, своєю працею забезпечуєте, щоб людина мала що їсти. Попри усі складнощі, аграрна наука говорить про те, що ми можемо і будемо добиватися зростання та покращення врожайності. Бажаю нам плідної роботи сьогодні і щороку щедрих врожаїв!» – привітала учасників заходу Марія Чорна. [Читати детальніше]

25.06
2021

Понеділкова робоча нарада Голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної з керівниками медичних закладів області продовжилась сьогодні у Києві із заступницею Міністра охорони здоров’я України Іриною Микичак.

МОЗу представили пропозиції, стосовно двох стратегічних закладів області. Мова йшла про реконструкції будівель обласної лікарні, обласної дитячої лікарні, а також дооснащення закладів високотехнологічним медичним обладнанням. [Читати детальніше]

25.06
2021

24 червня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

[Читати детальніше]

25.06
2021

Художники просять фарби

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Громадська організація “Покоління Культури” при підтримці управління культури і туризму  організовує фестиваль «Культура Вулиць», який відбудеться 27 червня 2021 року на Соборній площі.

[Читати детальніше]

25.06
2021

Запрошуємо громадських активістів, журналістів, всіх, хто цікавиться тематикою гендерної рівності і фемінізму на відкритий громадський діалог “Гендер стосується кожної і кожного”.

[Читати детальніше]

24.06
2021

З нагоди Дня молоді в Олександрії відбудеться незвичайна подія – встановлення рекорду України.

[Читати детальніше]

24.06
2021

Говорят, что врачи сопровождают нас от рождения и до самого конца. И вряд ли найдется хоть один человек, который хотя бы раз в жизни не обращался к ним за помощью. Именно поэтому медицина – одна из самых важных сфер нашей жизни. Так совпало, что в эти дни один из самых известных медиков города – Валентина Гарагуля – отмечает не только профессиональный праздник, но и собственный юбилей.

[Читати детальніше]

24.06
2021

В Александрии замечены подростки, “осваивающие” новую игру, цель которой незаметно подкрасться к припаркованному автомобилю и скрутить колпачки с колёсных шин. Кто больше скрутил, тот и победил.

[Читати детальніше]

23.06
2021

23 червня міський голова Сергій Кузьменко разом зі своїм першим заступником Юрієм Гугленком та радником Сергієм Коваленком відвідали об’єкт, аби ознайомитися з ходом робіт.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень