13.05
2021

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» відзвітувало про придбання нової техніки. Мова йде про 50 моноподів-триподів «НОСО К10В» за 49,99 тисяч гривень.

В описі предмета закупівлі вказаний «magnificent wireless selfie stick with backlight», що в перекладі означає «чудова бездротова селфі-палиця з підсвічуванням».

Як пояснили пресслужбі “Дніпро-Кіровоград” їх закупили для контролерів, щоб ті могли фотографувати показники у приватному секторі не спускаючись у колодязі, де стоять лічильники.

Вартість одиниці товару, який було замовлено у ТОВ «Вудітек», склала 999,8 гривень. При цьому в мережі Інтернет можна знайти безліч пропозицій за суттєво нижчими цінами. Наприклад магазин «2win» пропонує цей товар по 595 гривень, «Rozetka» по 599 гривень, а «VST» по 559 гривень за одиницю. Таким чином лише на цій закупівлі «водоканал» переплатив не менше 20 тисяч гривень.

Гречка

13.05
2021

В Александрии женщина подбирает на улице котов, лечит и кормит, после чего животные обретают у нее новый дом. Теперь у Татьяны Тищенко проживает уже 70 хвостатых питомцев, для которых она ищет хозяев.

[Читати детальніше]

13.05
2021

На автодорозі М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» дорожники влаштовують 18-сантиметровий шар із органо-мінеральної суміші, що значно продовжить термін експлуатації шляху. Про це повідомила заступниця очільника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Жанна Петрович сьогодні, 13 травня. [Читати детальніше]

13.05
2021

Минулого тижня міський голова Сергій Кузьменко дав дещо незвичне інтерв’ю нашій газеті. Ми розпитували його не про справи посадові, бюджети і ремонти, а про особисте – про життя, уподобання та мрії.

[Читати детальніше]

13.05
2021

В рамках малої приватизації у Кіровоградській області готуються аукціони з продажу понад 30 об’єктів нерухомості, більшість з яких – нежитлові будівлі. Про це повідомила директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Світлана Соломаха. [Читати детальніше]

13.05
2021

З травня на Кіровоградщині діє оновлений механізм призначення субсидій, згідно з яким усі отримувачі мають подати документи для перепризначення пільги. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров. [Читати детальніше]

13.05
2021

Уряд прийняв постанову, яка розширює державну підтримку розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, сьогодні, 12 травня. Про це повідомила директорка департаменту агропромислового комплексу Марія Чорна. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень