6.05
2021

На сьогоднішньому засіданні виконкому було погоджено проведення Всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом», яке заплановане на 19 травня в ПК «Світлопільський». Захід триватиме з 18.00 до 20.00.

[Читати детальніше]

6.05
2021

Благодійний фонд Сергія Кузьменка «Турбота» передав Олександрійській міській лікарні благодійну допомогу.

[Читати детальніше]

6.05
2021

Управлінням культури і туризму міської ради проведено відкритий конкурс на створення логотипу свята «275-та річниця з дня заснування міста Олександрії». Визначено фінальні роботи.

[Читати детальніше]

6.05
2021

Навчальний рік 2020/2021 у закладах загальної середньої освіти Кіровоградщини має завершитися не пізніше 1 липня. Про це повідомила директорка департаменту освіти ОДА Ельза Лещенко. [Читати детальніше]

6.05
2021

Всеукраїнський фестиваль камерної та симфонічної музики «Травневі музичні зустрічі» стартував у Кіровоградській обласній філармонії сьогодні, 5 травня. Відкрили захід симфонічний оркестр і солісти Кропивницького музичного фахового коледжу.

[Читати детальніше]

6.05
2021

Сільгоспвиробники Кіровоградщини зможуть скористатися пільговим викупом земельних ділянок, отриманих на праві постійного користування, довічного успадкованого володіння, а також якщо права переоформлені у право оренди землі. Про це повідомила директорка департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Чорна. [Читати детальніше]

6.05
2021

“Захисту” 25 років

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

5 травня в Палаці урочистих подій відбувся святковий захід з нагоди відзначення 25-ї річниці з дня заснування патріотично-спортивного клубу «Захист».

[Читати детальніше]

6.05
2021

Комунальне підприємство «Олександрійський транспорт» планує придбати автобуси для здійснення пасажирських перевезень.

[Читати детальніше]

6.05
2021


8 травня. 14.00 Театралізований концерт “День, коли закінчилася війна”. ПК “Світлопільський”;22.30 – акція “Перша хвилина миру”. Площа Соборна (біля кінотеатру).

[Читати детальніше]

6.05
2021

 Навчальний рік 2020/2021 у закладах загальної середньої освіти Кіровоградщини має завершитися не пізніше 1 липня.

Про це повідомила директорка департаменту освіти ОДА Ельза Лещенко. «Освітній процес у закладах закінчується не пізніше 1 липня. Його тривалість та форми організації визначатимуть педагогічні ради закладів освіти, які мають врахувати обсяг навантаження, програми, вікові, психологічні та фізичні особливості учнів», – зазначила посадовиця. 

Ельза Лещенко додала,  цьогоріч школярі звільняються від проходження державної підсумкової атестації. При цьому можуть скласти ДПА за власним бажанням. «Пройти ДПА не у формі зовнішнього незалежного оцінювання у закладах за бажанням можуть учні, які здобувають освіту за вечірньою, заочною та сімейною формами навчання, перебувають в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах, школярі, які проживають на тимчасово окупованій території України та в зоні проведення АТО. Крім цього, ДПА в школах можуть пройти учні, які через поважні причини не брали участі в основній та додаткових сесіях ЗНО, а також школярі, які завершили заклади середньої освіти за кордоном», – зауважила директорка департаменту.

6.05
2021

Такого в нашем городе точно ещё не было! Директор ДК Светлопольский Дмитрий Клюев придумал оригинальный вариант, как “окунуть” зрителей и гостей Дворца культуры в эпоху военных лет.

[Читати детальніше]

6.05
2021

Жемчужина Кропивницкого

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Третьего мая, сев в автобус, работники редакции газеты «Олександрійський тиждень» отправились в маленький райский уголок, который находится в самом центре Украины в г. Кропивницком. Почему райский? Ведь не зря говорят, что цветы – это остатки рая на земле. Дорогой читатель, ты, наверное, уже догадался, что речь пойдет о Дендропарке. Парк был создан в 1958 году и с тех пор переживал разные моменты в своем развитии. Сейчас – это очень красивый парк: клумбы, цветы, дорожки, все ухожено, чисто, много скамеек.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень