31.05
2021

Що у райдері Монатіка

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На Дні міста в Олександрії виступив Дмитро Монатік, у розпорядженні редакції CBN є побутовий райдер артиста.

[Читати детальніше]

31.05
2021

У департаменті капітального будівництва Кіровоградської ОДА показали візуалізацію проекту реконструкції Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. [Читати детальніше]

31.05
2021

В облдержадміністрації визначилися з представниками, які будуть представляти Кіровоградщину в засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 31 травня. [Читати детальніше]

31.05
2021

Збірна ветеранів АТО/ООС Кіровоградської області стали чемпіонами України з українського рукопашного бою. Про це повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна сьогодні, 31 травня. [Читати детальніше]

31.05
2021

Дорожники одночасно ремонтують чотири ділянки автодороги М-12 «Стрий- Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», яку відновлюють в рамках програми президента «Велике будівництво». Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області. [Читати детальніше]

31.05
2021

Народный депутат Верховной Рады Украины Олег Воронько приглашает александрийских детей на праздник, посвященный международному Дню защиты детей.

[Читати детальніше]

31.05
2021

Із завершенням святкування Дня міста розпочалися роботи, пов’язані з усуненням наслідків масштабного дійства.

[Читати детальніше]

31.05
2021

Кращі олександрійці року

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Під час святкуванні Дня міста відбулося урочисте нагородження тих, кого громада за підсумками конкурсу визнала кращими з кращих відповідно до номінацій.

[Читати детальніше]

31.05
2021

Трижды мэр Александрии

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Среди наших известных градоначальников Владимир Харитонов занимает особое место. Ему – незаурядному человеку – выпало руководить городом в очень непростое время – с 1953 по 1963 годы. Время, когда после первичного восстановления народного хозяйства, разрушенного в годы войны с фашистскими захватчиками, люди, уставшие от войны, разрухи и нищеты, хотели лучшей жизни. А для этого нужно было строить много жилья, развивать инфраструктуру, поднимать сельское хозяйство.

[Читати детальніше]

31.05
2021

Ювілейний ХХХ всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» стартував у Кропивницькому 28 травня.

Цьогоріч фестиваль проходить у дистанційному форматі.

Заходи розпочалися на подвір’ї обласної філармонії за участю керівництва облдержадміністрації та обласної ради.

[Читати детальніше]

31.05
2021

Відповідно до грaфіку комплексної дезінфекції, у період з 30 трaвня по 6 червня 2021 року нa Кіровогрaдщині проводитимуть гіперхлорувaння води.

[Читати детальніше]

29.05
2021

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеною головою Кіровоградської ОДА Марією Чорною та вручив їй службове посвідчення.

Він побажав Марії Чорній успіху на новій посаді та висловив переконання, що досвід роботи в облдержадміністрації і знання особливостей регіону допоможуть їй реалізувати багатий потенціал Кіровоградщини.

Днями у своєму виступі на засіданні Уряду Марія Чорна заявила, що Кіровоградщина має всі передумови, щоб стати лідируючою областю в Україні за рахунок вигідного територіально-географічного положення. Вона пообіцяла продовжити програму будівництва і ремонту доріг, зайнятися оснащенням закладів охорони здоров’я та “навчити громади працювати в  умовах децентралізації”.

28.05
2021

Вшанували загиблих

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні, 28 травня, у військовій частині 2269 вшанували пам’ять загиблих членів екіпажу борту №16.

[Читати детальніше]

28.05
2021

На Кіровоградщині у селі Куцеволівка демонтаж двох мостів на дорозі Н-08 на завершальному етапі, далі розпочнуть капітальний ремонт. Про це повідомили у службі автомобільних доріг області. [Читати детальніше]

28.05
2021

Неподалік села Обознівка розпочався капітальний ремонт мосту на автошляху М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в рамках програми президента «Велике будівництво». Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Кіровоградської області. [Читати детальніше]

28.05
2021

До 1996 року датою заснування першого поселення на місці нинішньої Олександріі вважався 1751 рік. Ця дата вказувалася тоді в багатьох друкованих виданнях. Наприклад, в «Історіі міст і сіл. Кіровоградська область».

[Читати детальніше]

28.05
2021

Сегодня в городском музейном центре им. Худяковой открылась выставка-экскурсия «Морские чудеса». Если вы никогда не видели 3-метрового «парусника» из семейства марлинов или доисторическую лилию со стеблем высотой с семиэтажный дом, тогда вам точно будет интересно.

[Читати детальніше]

28.05
2021

О том, что представляет собой наша Александрия сегодня, хорошо знает каждый житель города. «ОТ» подготовил хронологию событий, которые повлияли на становление и развитие нашей малой родины.

[Читати детальніше]

28.05
2021

«Громадяни! Радіаційна небезпека!» Одягніть протигази, марлеві пов’язки. Для захисту поверхні тіла використовуйте підручні засоби захисту типу поліетиленові плівки, накидки, куртки або плащі. Перевірте герметичність житлових приміщень, стан вікон та дверей. Використовуйте захисні споруди ЦЗ, підвали будинків, погреби».

[Читати детальніше]

27.05
2021

Працівники управління житлово-комунального господарства закінчили нещодавно розпочатий ними ж косметичний ремонт приміщення.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень