19.04
2021

Директор “Олександрiї” Дмитро Кiтаєв розповiв про позицiю клубу в питаннi розформування молодiжного чемпiонату України.

[Читати детальніше]

19.04
2021

У середу, 21 квітня, на КСК «Ніка» відбудеться матч ½ фіналу Кубку України «Олександрія» — «Зоря».

[Читати детальніше]

19.04
2021

Сьогодні пенсіонери Кіровоградщини отримують пенсію як через банківські установи, так і через поштові відділення. Але… Ситуація знімиться з 1 вересня для тих, хто користується послугами саме поштарів.

Пенсіонери Кіровоградщини, які на сьогодні отримують пенсійні виплати через відділення АТ «Укрпошта» або з доставкою додому листоношами, мають до 1 вересня 2021 року самостійно обрати один з уповноважених банків для здійснення подальшої виплати пенсій, (перелік додається – за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/1906048-perelik-bankiv…/.

Якщо до 1 вересня 2021 року громадяни не зроблять вибір банківської установи, то надалі виплата пенсій здійснюватиметься через АТ «Ощадбанк», в якому буде відкрито поточний рахунок за зверненням Пенсійного фонду України. В будь-який час можна  буде змінити уповноважений банк.

У кого залишиться право отримувати пенсію вдома? За місцем фактичного проживання з 1 вересня 2021 року отримуватимуть пенсії та грошову допомогу окремі категорії одержувачів:

– особи з інвалідністю І групи;

– особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду;

– особи, які досягли 80-річного віку;

– одержувачі державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та допомоги на догляд.

19.04
2021

Сегодня, 19 апреля, БФ “Шлях до життя” высадил 20 саженцев павловнии на бульваре Попова. Эти экзотические деревья признаны одними из самых красивых в мире.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень