9.04
2021

Сьогодні, 9 квітня, на олександрійській льодовій арені «Снігова королева» розпочався Всеукраїнський відкритий чемпіонат з фігурного катання.

[Читати детальніше]

9.04
2021

Сьогодні, 09 квітня, мешканці Олександрійської громади разом з депутатами провели акції з озеленення міста.

[Читати детальніше]

9.04
2021

Кіровоградською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо жителя Олександрія, який обвинувачується у незаконному виготовленні алкогольних напоїв.

[Читати детальніше]

9.04
2021

Дети солнца

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Недавно была на одном из предприятий города Александрии, которое посещала ранее. Я обратила внимание, что отсутствует одна девушка, звали ее Олей, заметить ее отсутствие было невозможно, потому что Олечка всегда улыбалась, светилась, как солнышко.

Условное фото
[Читати детальніше]

9.04
2021

Для виплати житлової субсидії домогосподарствам Кіровоградщини, які отримують її через поштові відділення, надійшли кошти у сумі 78,4 мільйона гривень за березень 2021 року. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров.

[Читати детальніше]

9.04
2021

Колишні районні Олександрійську, Новомиргородську та Світловодську лікарні можуть стати госпітальними базами для лікування коронавірусу в області. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко, сьогодні, 8 квітня. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень