8.04
2021

Забытое кладбище

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На улице Садовой в районе БАМа есть кладбище, где покоятся, по разным подсчётам от 500 до 3000 наших земляков. Однако сегодня для жителей микрорайона этот погост – как бельмо на глазу. Он превратился в джунгли, засыпанные мусором, а заросшие могилы облюбовали бомжи и наркоманы.

[Читати детальніше]

8.04
2021

Недавно сотрудники детского дома “Перлинка”, что в селе Войновка, обратились к александрийцам с просьбой помочь решить проблемы с кухонным оборудованием.

[Читати детальніше]

8.04
2021

На засіданні виконавчого комітету  міський голова Сергій Кузьменко звернувся до всіх мешканців міста з проханням долучитися до місячника з благоустрою Олександрії і підготовці до великодньо-травневих свят.

«Настав час вийти на подвір’я і попрацювати так, щоб наше місто стало ще гарнішим і охайнішим, тим більше що погода цьому сприяє» – сказав Сергій Кузьменко.

8.04
2021

Кінець Примакова

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На сьогоднішньому засіданні Олександрійського міськвиконкому було прийнято рішення демонтувати меморіальну дошку діячу комуністичного режиму В. М. Примакову.

Фото “Александрия в фотографиях”
[Читати детальніше]

8.04
2021

Міська влада ухвалила рішення продовжити дистанційне навчання у закладах загальної середньої та позашкільної освіти.

[Читати детальніше]

8.04
2021

Члени регіональної міжвідомчої групи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів із початку року провели 180 перевірок автозаправних станцій і виявили 491 порушення законодавства, правил пожежної та техногенної безпеки. Про це повідомив голова групи, заступник голови облдержадміністрації Сергій Шеремет сьогодні, 8 квітня. [Читати детальніше]

8.04
2021

Несколько дней назад история нашего города стала существенно богаче – мы увидели несколько неизвестных ранее фото и семь папок с документами о дореволюционных зданиях, некоторые из которых сохранились до наших дней. Открытие сделала Юлия Лебедева – житель польского города Варшавы. «ОТ» поговорил с краеведом, который работает удаленно во всех смыслах этого слова.

[Читати детальніше]

8.04
2021

Президент звільнив десятьох голів РДА: [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень