7.04
2021

Олександрійський водоканал розпочав монтаж ультразвукових витратомірів на своїх мережах. Раніше користувалися старими, механічними – по суті, звичайними лічильниками.

[Читати детальніше]

7.04
2021

5 та 6 квітня на аеродромі військової частини 2269 були проведені навчально-методичні збори з особовим складом пожежного взводу.

[Читати детальніше]

7.04
2021

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в регіоні ПрАТ Кіровоградобленерго вводить ряд карантинні заходи.

Зокрема, відтепер задля безпеки споживачів максимально обмежили відвідування структурних підрозділів. Для дистанційного вирішення нагальних питань працюють колцентр та електронні сервіси.

* Отримати консультацію з приводу отримання послуг, ви зможете за телефоном (0522)35-68-00 / адміністрація сервісного центру/.

* Укласти договір про приєднання до електричних мереж, отримати технічні умови – можна онлайн через офіційний сайт ПрАТ Кіровоградобленерго.

* Викликати контролера для проведення технічної перевірки лічильника – тел. (0522)35-68-12, 35-68-10, 0800-501-148.

* Передати показники лічильника:

1. Viber за QR кодом;

2. Telegram: @kirovogradoblenergobot

3. Сайт: https://kiroe.com.ua/peredacha-pokaziv-lichilnika

4. E-mail: call-centr@kiroe.com.ua

5. Багатоканальний номер кол-центру:

24/7: 0-800-501-148, 050-488-80-63, 067-521-15-70

7.04
2021

У ЦНАПі нова техніка

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Центр надання адміністративних послуг міста Олександрії отримав нову оргтехніку і меблі для підвищення якості та зручності обслуговування громадян.

[Читати детальніше]

7.04
2021

Аграрії Кіровоградської області засіяли 37,3 тисяч гектар ранніми зерновими та зернобобовими культурами станом на 7 квітня. Це 57% до прогнозованих показників, повідомила директорка департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Чорна. [Читати детальніше]

7.04
2021

Сейчас в Фейсбук активно разгоняется реклама под заманчивым названием «Самый грандиозный опрос 2021». В нем говориться, что жители Украины получат финансовую помощь: «З квітня 2021 року набере чинності указ, згідно з яким кожен житель України отримає гарантовану виплату на тлі третьої хвилі захворювання. Взяти участь може абсолютно будь-хто».

Условия участия просты – нужно ответить на пять вопросов, типа какая марка машин вам больше нравиться и получить перевод – 47 562 грн. Он придет в течении 10 минут. Но для этого нужно выполнить «закрепительный платеж» в сумме 135 грн, якобы для подтверждения вашей личности.

Для убедительности, что это не лохотрон, устроители акции публикуют в Фейсбук комментарии счастливых участников:

Стас Павлов: «Пришло целых73 тысячи! Сделал, как указано в инструкции, три платежа (по 135 грн. – авт.) целый день ждал и вдруг на карту приходят такие деньжища»!

Екатерина Игоревна: «Спасибо большое! В нашей стране нужно побольше таких проектов. Нашим гражданам на еду не хватает, на каждом углу обдирают до нитки, а тут наоборот – дают денег»!

Алина Стец: «Попробовала и в шоке. Деньги пришли на мою карту, бегу закупаться вещами своей мечты»! …

Если у вас все же закрались сомнения, откуда у харьковской фирмы «Инвест-маркет» без адреса и обратной связи (можно послать только электронное письмо) такие деньги, то стоит «загуглить» эту фирму и почитать отзывы.

Итак, читаем:

Зорина: «Народ, все, кто лохонулся пишем заявление в киберполицию».

Владислава: «Это просто нереальный развод на деньги, выманивают под предлогом комиссии, пишите заявление в полицию, пусть они хоть попытаются их найти, банк с которого вы оплачивали вам поможет в этом. А хоть кто-то смог вернуть назад деньги за якобы комиссию?

Оксана: «Верніть гроші, люди розраховують на них. Верніть те, що вам відправили».

Василь: «Де мої гроші, ви, верніть гроші».

Ксюха: «Какие 47 000 можно выиграть? Тупой развод – у тебя добровольно снимают с карты 200 грн. якобы комиссии, а на самом деле просто кидают. Не ведитесь»!

Роман: «Своєю смертю не здохнуть».

Іванна Кривобок: «Доброго дня, я також оплатила всі комісії і переводи. Що за лохотрон, люди добрі, майте совість, у людей і так нема грошей. Останні віддають, а ви, скоти, знущаєтесь своїми акціями».

Віталій: «Також заплатив ті всі комісії і коли була остання, пішла обробка транзакції і просто бескінечна загрузка. І так у студента грошей немає, хоч би сумму комісії повернули. Шахраї».

Ірина: «Добрий день. Хотіла пройти опитування – спочатку запросили 140 грн, а тепер за нарахування 250. Хотіла їм писати на електронну пошту, але адрес не дійсний».

Светлана: «Подтверждаю, ваш адрес используют мошенники! Все деньги с карты сняли! Сволочи»!

С. Иванов

7.04
2021

Сьогодні від Олександрійського міського Територіального Центру комплектування та соціальної підтримки (нова назва військкомату) відбулася відправка призовників на строкову службу.

[Читати детальніше]

7.04
2021

Постановою Кабміну затверджені “Норми та Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”.

Згідно з документом з 1 вересня 2021 року заклади освіти зобов’язані:
Зменшити кількість цукру у 2-2,5 раза – до 7,5 г на один прийом їжі.
Збільшити кількість фруктів до 100 г на один прийом їжі.
Зменшити кількість хліба на 1 прийом їжі з 60-80 г до 30-50 г.
Збільшити кількість м’яса так, щоб протягом п’ятиденного робочого тижня при одноразовому харчуванні забезпечити дві порції м’яса по 70 г, 100 г або 120 г кожна, залежно від віку дітей.
Збільшити кількість молочних продуктів при формуванні меню. Раніше кількість молока та кисломолочних продуктів на тиждень становила 100 мл, також було передбачено 100 г сиру кисломолочного та 30 г сметани.

7.04
2021

9-10 апреля на ледовой арене “Снежная королева” состоятся открытые всеукраинские соревнования по фигурному катанию на коньках.

[Читати детальніше]

7.04
2021

Уже в этом месяце в Александрийской центральной городской больнице начнет работать новое приёмное отделение экстренной медицинской помощи.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень