6.04
2021

У рамках програми «Велике будівництво» Служба автомобільних доріг Кіровоградщини відремонтує 17 мостів і шляхопроводів на дорогах регіону.

[Читати детальніше]

6.04
2021

Навколо пам’ятника Великому Кобзареві, що на вході до гімназії ім. Шевченка, планують облаштувати невеличкий сквер із зручними місцями для сидіння і вимощеними доріжками.

[Читати детальніше]

6.04
2021

Про це керівник Олександрійської окружної прокуратури Артем Моргай розповів сьогодні під час координаційної ради, метою якої було підведення підсумків роботи правоохоронних органів у протидії злочинності на території Олександрії та Олександрійського району за 2020 рік.

[Читати детальніше]

6.04
2021

Храм замість кінотеатру

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Нещодавно відбулося засідання Олександрійської архітектурно-містобудівної ради. Одним з питань розгляду був проект «Детальний план території в районі Покровської площі в м. Олександрії Кіровоградської області». Розробник проекту, заслужений архітектор України Юрій Пенязь розповів, що планом передбачається будівництво храму на місці, де раніше існувала Покровська церква, ініційоване Олександрійською єпархією УПЦ.

[Читати детальніше]

6.04
2021

Почему отключают свет

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В Александрии то в одном, то в другом районе периодически отключают электроэнергию. «Почему»? – этот вопрос наших читателей мы переадресовали главному инженеру Александрийского РЭС ПрАО «Кировоградоблэнерго» Владимиру Сиренко.

[Читати детальніше]

6.04
2021

В Олександрії активізована робота телеграм-чату «Безпечна Олександрія», можливості якого дозволяють користувачам ділитися в групі інформацією про зафіксовані пригоди та надзвичайні події, а працівникам правоохоронних органів, рятувальникам та іншим державним структурам оперативно реагувати на них.

[Читати детальніше]

6.04
2021

Служба безпеки України заблокувала нелегальний експорт високоякісної деревини з Кіровоградщини. Щомісяця ділки вивозили продукцію на понад 5 млн грн.

Слідчі органи безпеки встановили, що оборудку організувало керівництво територіального підрозділу Державного агентства лісових ресурсів спільно з посадовцями підпорядкованих лісогосподарських підприємств області. Вони вивозили деревину цінних порід до ЄС під виглядом низькосортної продукції за заниженими цінами.

Встановлено, що з лісових господарств Кіровоградщини зловмисники щомісяця реалізовували майже 600 кубометрів цінної деревини.

Оперативники спецслужби затримали на території Кіровоградської, Черкаської та Рівненської областей чотири вантажівки. Вони перевозили для незаконного експорту за кордон майже 100 кубів деревини і пиломатеріалів.

Правоохоронці провели обшуки у лісових господарствах та лісопереробних цехах області. Під час слідчих дій виявлено ще понад 2 тисячі кубометрів високоякісного дубу, заготовленого для експорту.

У межах розпочатого кримінального провадження також вилучено чорнові записи і чорну бухгалтерію, яка підтверджує протиправну діяльність.

Слідчими встановлено, що незаконний механізм експорту функціонував протягом 2020-2021 років. Точний розмір збитків, завданих державі, встановить експертиза.

6.04
2021

З 15 березня 2021 року в Кіровоградській області розпочали роботу окружні прокуратури.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень