1.04
2021

В інфекційнoму відділенні Олександрійськoї центральнoї лікарні встановили дoдаткoвий апарат для штучнoї вентиляції легенів швейцарськoгo вирoбництва Hamilton вартістю майже два мільйoни гривень.

[Читати детальніше]

1.04
2021

Скорегували роботу ринків

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні, 1 квітня, виконавчий комітет погодив КП «Олександрійський центральний ринок» з 1 квітня по 31 жовтня розміщення місць для торгівлі сільськогосподарською продукцією по вул. Григорія Сокальського (від вул. Петра Сагайдачного до вул. Григорія Усика по парній і непарній сторонах), крім ділянки напроти будинку №79.

[Читати детальніше]

1.04
2021

Сьогодня, 1 квітня, члени виконкому ухвалили рішення щодо проведення відкритого конкурсу на створення логотипу свята «275-та річниця з дня заснування міста Олександрії».

[Читати детальніше]

1.04
2021

Середній рівень заробітної плати на Кіровоградщині протягом перших двох місяців року склав 9 тисяч 842 гривні, що є найнижчим серед регіонів країни.

Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на дані державної служби статистики.

Найбільша зарплата у столиці – 18019 гривень, далі – Донецька область (13 505 гривень), у Київській області 12 696 гривень та Дніпропетровській – 12 532.

Серед антилідерів рейтингу, крім Кіровоградщини – Чернівецька область із середньою зарплатою 9 926 гривень та Чернігівська – 10 000 гривень.

1.04
2021

Кіровоградська обласна рада провела тендер з перевезення посадових осіб обласної ради, очікувана вартість послуг становить 1 млн грн.

Про це з посиланням на електронну систему Prozorro повідомляє кореспондент CBN.

Відповідно до тендерної документації, облрада замовила перевезення чотирма легковими автомобілями (один седан D-класу та три седани С-класу), а також двома пасажирськими мікроавтобусами.

Як і торік, договір з надання послуг на перевезення укладений з обласним комунальним навчально-курсовим комбінатом «Аграрник». За умовами договору від 30 березня, вартість 1 години роботи автотранспорту складає 114,30 грн, вартість 1 кілометро-пробігу – 10,50 грн.

Для перевезення посадових осіб Кіровоградської облради будуть використовуватися автомобілі Toyota Camry 3,5, Renault Megane, Nissan X-TRAIL, Volkswagen Passat та мікроавтобуси Renault Traffic і ГАЗ-22171. У якості підмінного автотранспорту – Subaru Legacy, Opel Vectra та КАВЗ 685М.

Умови використання автомобілів:
• автомобілі повинні бути в розпорядженні Замовника протягом робочого дня (з понеділка по п’ятницю включно, відрядження, робота у вихідні та святкові дні – за окремим замовленням);
• автомобілі використовуються за ненормованим графіком;
• колір автомобілів – одного відтінку без рекламних та інших наліпок;
• наявність кондиціонеру або клімат-контролю;
• автомобілі повинні бути технічно-справні та підготовлені до експлуатації;
• забезпечення черговим автомобілем з 17:00 до 22:00 в робочий день та з 8:00 до 17:00 у вихідний.

1.04
2021

Здай наркомана

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

Полiцiя Кiровоградщини запускає чат-бот AntiDrugKropBot iз протидiї наркозлочинностi.

Впровадження його роботи iнiцiювали у головному управлiнні Нацiональної полiцiї в Кiровоградськiй областi та управлiнням боротьби з наркозлочиннiстю в Кiровоградськiй областi ДБН Нацполiцiї України.

Правоохоронцi закликають громадськiсть об’єднати зусилля для протидiї злочинам, пов’язаним iз незаконним обiгом наркотичних засобiв та психотропних речовин.

Скориставшись програмою, громадяни можуть анонiмно надати вiдому їм iнформацiю (текст, фото, вiдео) про наркозлочини, а також отримати консультацiю спецiалiстiв та контакти «телефону довiри».

1.04
2021

В Олександрії представили макет нового стадіону. Розробкою проекту реконструкції КСК Ніка займалась німецька компанія Hochtief Construction, відома участю у будівництві Арени Львів. Фактично, на місці нинішнього стадіону в Олександрії буде побудована нова будівля “з нуля”.

[Читати детальніше]

1.04
2021

В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського відбулася презентація книги «Історичний календар Кіровоградщини 2021 Етюди у червоному, чорному, синьо-жовтому кольорах про участь єлисаветградців у революції 1917-1921 рр.», сьогодні 31 березня.

[Читати детальніше]

1.04
2021

Пеpевіpку з дoтpимання умoв дoгoвopу на міжміських і приміських внутрішньообласних маpшpутах пасажиpських перевезень провели на Кіровоградщині. Пpo це пoвідoмив заступник голови ОДА Сергій Поліщук сьогодні, 31 березня.

«На гарячу лінію за минулий тиждень надійшло багато скарг на міжміські та приміські перевезення. Сьогодні ми перевірили перевізників ПП «Урса-Транс» та ПП «Олікс». Оглянули матеріально-технічну базу, на якій забезпечується проведення медичного огляду водіїв, їх стажування та інструктажі, а також майданчики технічного огляду стану автобусів та їх зберігання»,- зазначив Сергій Поліщук.

Посадовець закликав перевізників покращити якість надання транспортних послуг та поліпшити технічну базу.
Як зазначалось раніше, зараз вирішується питання про організацію рейдової перевірки маршрутів разом із управлінням патрульної поліції та представниками Укpтpансбезпеки.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень