31.03
2021

Продолжаем розыгрыш сертификатов на бесплатные (и безлимитные) посещения городской ледовой арены “Снежная королева”.

[Читати детальніше]

31.03
2021

В Кіровоградській області продовжується комплекс робіт з обстеження та утримання автомобільних доріг, дорожніх споруд і смуги відведення. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області. [Читати детальніше]

31.03
2021

Обласна рада прийняла рішення що виділення фінансування на реконструкцію другої нитки каналізаційного колектора від каналізаційно-напорної станції №1 «Ново-Пилипівська» до Марто-Іваніських очисних споруд.

[Читати детальніше]

31.03
2021

Підготовчі роботи із капітального ремонту розпочались на ділянці км 0+000-км 1+000 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О120805 від а/д Т-12-21-Іванівка-Федорівка-вихід на а/д Н-14. Роботи проведуть у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін сьогодні, 31 березня. [Читати детальніше]

31.03
2021

Аби підвищити ефективність боротьби із браконьєрством на території Приютівської громади, порушників природоохоронного законодавства шукатимуть за допомогою дрона.

[Читати детальніше]

31.03
2021

Увага, нерест!

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

З 1 квітня у розпочинається нерестова заборона на вилов риби. Як повідомляє Агенство рибного господарства у Кіровоградській області, тривалість заборони відрізняється залежно від водойми:

у річках та їх кореневих водах – з 1 квітня по 20 травня,

у водосховищах – з 1 квітня до 9 червня,

у придаткових системах річок – з 1 квітня до 30 червня.

Крім того, з 1 квітня по 30 червня заборонено вилов раків під час виношування ними ікри, личинок та першої линьки.

Під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство одним поплавком або донною вудкою із одним гачком і спінінгом. Рибалити можна з берега в межах населених пунктів (за винятком місць нересту).

Дозволена добова норма вилову – три кілограми. Заборонена риболовля з човнів, організація змагань з рибальства та проведення підводного полювання.

31.03
2021

Громадська організація «Покоління Культури» підготувала маніфест під назвою “Дизайн-код міста Олександрія”, у якому підняли проблему культурного середовища міста.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень