29.03
2021

Медики просят помощи

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня в Александрии идёт стремительный рост заболевших коронавирусом. Как заверяют ответственные лица, городские медучреждения готовы к такому явлению – есть все необходимое оборудование, средства защиты, лекарства и койкоместа. Однако есть фактор, который не поддается цифровому исчислению – человеческий. И здесь есть большие проблемы.

[Читати детальніше]

29.03
2021

Чотири десятки стаціонарних пунктів вакцинації від коронавірусу запрацювали на Кіровоградщині. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.



[Читати детальніше]

29.03
2021

Підготовчі роботи із поточного середнього ремонту ділянки 10+000 – км 21+200 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О120903 Компаніївка-Сасівка-Губівка-Калинівка стартували у Кропивницькому районі. Про це повідомив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін сьогодні, 29 березня.



[Читати детальніше]

29.03
2021

Члени регіональної міжвідомчої групи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів із початку року провели 109 перевірок автозаправних станцій. Про це повідомив голова групи, заступник голови облдержадміністрації Сергій Шеремет сьогодні, 29 березня.



[Читати детальніше]

29.03
2021

Три пункти габаритно-вагового контролю на Кіровоградщині запрацювали в цілодобовому режимі з 29 березня. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Поліщук.

[Читати детальніше]

29.03
2021

Пеpевіpку з дoтpимання умoв дoгoвopу на міжміських і приміських внутрішньообласних маpшpутах пасажиpських перевезень проведуть на Кіровоградщині. Пpo це пoвідoмив начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Дмитренко під час апаpатнoї наpади сьогодні, 29 березня.

[Читати детальніше]

29.03
2021

Очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко доручив директору департаменту охорони здоров’я ОДА Олегу Рибальченку невідкладно придбати апарати штучної вентиляції легень експерт-класу для обласної лікарні. Про це він сказав піл час апаратної наради сьогодні, 29 березня.

[Читати детальніше]

29.03
2021

У результаті індексації 186 тисяч 500 пенсіонерів Кіровоградщини з 1 березня отримали підвищені пенсії. В середньому сума зросла на 230 гривень. Про це повідомила начальниця головного управління Пенсійного фонду України в області Наталія Сімонян сьогодні, 29 березня.

[Читати детальніше]

29.03
2021

Будівельні роботи у трьох відділеннях екстреної медичної допомоги в лікарнях Олександрії, Світловодська і Кропивницького завершаться до кінця цього тижня. Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко під час апаратної наради сьогодні, 29 березня. [Читати детальніше]

29.03
2021

У вівтopoк, 30 беpезня, під будівлею обласної ради Кіровоградської області проведуть акцію на підтримку перейменування області на Кропивницьку. Про це розповів організатор акції, координатор громадської організації ‘‘Рух опору капітуляції’’ Дмитро Сінченко.

Акцію проведуть перед початком сесії обласної ради о 9.30. Депутатів закликатимуть написати звернення дo Веpхoвнoї Pади Укpаїни щoдo пеpейменування oбласті.

“Після прийняття декомунізаційних законів Кіровоградська область мала бути перейменована. Цей крок потребує внесення змін до Конституції – тривала і організаційно складна процедура. Попереднє скликання Верховної Ради майже завершило її, бракувало останнього голосування, яке не відбулося через проведення дострокових виборів. Нова влада, на жаль, не демонструє політичної волі у доведенні цього процесу до завершення. Для прискорення процесу виконання Закону потрібна ініціатива самих областей, ” – говорить Сінченко.

Суспільне

29.03
2021

Із нагоди сьомої річниці створення Національної гвардії України, яка відзначається щорічно 26 березня, у військовій частині 2269 на стройовому плацу пройшли урочистості.

[Читати детальніше]

29.03
2021

27 березня Олександрійський народний аматорський театр ПК «Світлопільський» показав прем’єру вистави «По-модньому» за комедією Михайла Старицького.

[Читати детальніше]

29.03
2021

Олександрія примагнічує

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

27 березня у галереї «Vash Art» пройшла презентація платформи «Олександрія – місто-магніт. У пошуках культурно-креативних орієнтирів».

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень