19.03
2021

Сьогодні, 19 березня, відбулись урочистості з приводу 155-річчя видатного архітектора Кіровоградщини Якова Паученка. З нагоди свята, перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак привітав учасників обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва.

[Читати детальніше]

19.03
2021

Свято для шахісток

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Напевно, кожна жінка святкувала минулий Жіночий день 8 Березня по-своєму: хтось ходив у кафе з колегами або подругами, хтось приймав поздоровлення у родинному колі, а хтось просто полежав на дивані у своє задоволення… А ось наші олександрійські дівчатка з шахового відділення КЗ «ДЮСШ № 2» – дев’ятирічна Вікторія Сокур та чотирнадцятирічна Мілана Бусигіна – у передсвятковий день, 7 березня, у місті Кременчуці брали участь у чемпіонаті з шахів серед жінок, який був присвячений Міжнародному жіночому дню.

[Читати детальніше]

19.03
2021

Меморандум про взаєморозуміння між Кіровоградською обласною державною адміністрацією та компанією «POSCO INTERNATIONAL CORPORATION» підписали голова ОДА Андрій Назаренко та директор «Поско Інтернешнл Україна» Санг Мін Пак сьогодні, 19 березня.
Сторони Меморандуму заявили про наміри до здійснення взаємовигідної співпраці, спрямованої на розвиток сільськогосподарської галузі та розширення інвестиційного співробітництва у Кіровоградській області. [Читати детальніше]

19.03
2021

На ділянці дороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка км 683 – 698 розпочалися роботи з фрезерування сьогодні, 19 березня. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області.



[Читати детальніше]

19.03
2021

Великий «меблевий десант»

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Мабуть вперше за всі роки роботи «Катеринославських меблевих майстерен» в Олександрії це підприємство відвідала така потужна група зацікавлених осіб.

[Читати детальніше]

19.03
2021

Повідомлення про громадянина, що голосно кричить і викидає речі з вікна своєї квартири, надійшло до колл-центру «102» поліції 18 березня близько 16-ї години. Співробітники сектору реагування терміново прибули за вказаною адресою. 

[Читати детальніше]

19.03
2021

Вплинуло на прийняття рішення МОЗом збільшення рівня госпіталізації хворих на коронавірус та осіб із підозрою.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень