18.03
2021

Літак «Акула», який знімався у «Нестримних-3 » обслуговуватиме авіаційно-технічна база ЛА НАУ у Кропивницькому.

В ангарі авіаційно- технічної бази ЛА НАУ зараз знаходиться Ан- 26 з незвичайною історією. Літак отримав славу після зйомок в Голлівуді відомого фільму «Нестримні-3».

Ліврея (розмалювання транспортного засобу) літака з пащею акули і черепами була створена для бойовика «Нестримні-3»  (The Expendables-3). Акторський склад фільму вражає, в ролях знімалися: Сільвестр Сталлоне, Джейсон Стейтем, Арнольд Шварценеггер, Антоніо Бандерас, Уеслі Снайпс, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен.  

Збирали літак в Києві на заводі «Авіант». Свій перший політ він здійснив 28 грудня 1984 року. Український літак Ан- 26 зараз працює в українській вантажній компанії « Елєрон». Літак експлуатується на вантажних перевезеннях, виконує польоти по Україні та в Європу.

Структурний підрозділ Льотної академії  НАУ – авіаційно-технічна база буде виконувати планове технічне обслуговування літака, адже саме АТБ ЛА НАУ сертифікована по Євростандартам і  має право виконувати відповідну роботу.

18.03
2021

Виконавчий комітет міськради Олександрії прийняв сьогодні рішення про організацію призову на строкову військову службу у 2021 році.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Проект формування кадрового потенціалу митниці та залучення до служби в митних органах ветеранів АТО/ООС реалізує Державна митна служба України. Проект реалізовують у співпраці з Консультативною радою у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Президентові України та ветеранськими організаціями. Про це повідомив голова координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС Валерій Вєхтєв. [Читати детальніше]

18.03
2021

Сьогодні  виконавчий комітет  розглянув наступні питання:



1. Затвердження програми розвитку муніципального автомобільного пасажирського транспорту Олександрійської територіальної громади на 2021-2026 роки. Придбання 5 автобусів середньої пасажиромісткості на умовах фінансового лізингу та інші видатки для КП «Олександрійський транспорт» Олександрійської міської громади. Джерело фінансування бюджет Олександрійської міської територіальної громади. [Читати детальніше]

18.03
2021

Облдержадміністрація закликає сільгоспвиробників і власників пасік до взаємодії, щоб уникнути непорозумінь від час весняно-польових робіт. На цьому наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Марія Чорна сьогодні, 18 березня. [Читати детальніше]

18.03
2021

Медичні заклади Кіровоградщини отримають 43 сучасні реанімобілі у рамках програми «Розвиток системи екстреної медичної допомоги». Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко сьогодні, 18 березня.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Презентації продукту та пошуку інвесторів можуть навчитися школярі Кіровоградщини в рамках п’ятого модулю курсу «Підприємництво для школярів», який напрацювало Міністерство цифрової трансформації. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко. [Читати детальніше]

18.03
2021

Вспомните, еще каких-то лет 10 назад смартфон был атрибутом богатой, роскошной жизни, а погруженность в «цифровой» мир – признаком элитарности, богатства. Теперь, скорее всего, это не так, а даже наоборот.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Минулого тижня директором ПК «Світлопільський» був призначений добре відомий олександрійцям Дмитро Клюєв. Шоумен, театрал, адміністратор, продюсер – він прекрасно знайомий з майбутньою роботою, тим більше, що з 2011 по 2013 роки він уже очолював цей заклад.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Члени виконавчого комітету Олександрійської міськради на сьогоднішньому засіданні не погодили підприємцю С. Усенко торгівлю штучними квітами до пасхальних свят та поминального дня.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Про перші сто днів на посаді Олександрійського міського голови, про труднощі і результати, про плани і перспективи розвитку міста, про досвід і нові проекти розповів Сергій Кузьменко в інтерв’ю журналісту Юхиму Мармеру.

[Читати детальніше]

18.03
2021

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко доручив директорові департаменту охорони здоров’я ОДА Олегу Рибальченку напрацювати план дій зі створення в регіоні умов для гемодіалізу дітям сьогодні, 17 березня. [Читати детальніше]

18.03
2021

‼️Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 18 березня. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень